S24 fe ONE Uİ 9.0 Alıcakmı ve ONE Uİ 9.0 Ne getiriyor bize aceba iyimi olucak dahami hizli olucak bilen kişi varsa yaza bilirmi View Post
S24 fe ONE Uİ 9.0 Alıcakmı ve ONE Uİ 9.0 Ne getiriyor bize aceba iyimi olucak dahami hizli olucak bilen kişi varsa yaza bilirmi View Post
Ekran yatayda video oyun oynarken bir anda dikey olup yataya dönüyor. Bu şekilde View Post
Merhaba, samsung walletı kullanmak istiyorum ama nfc ile ne kart ekleyebiliyorum nede kart ekleme bölümü çıkıyor. Özellikle bmw aracımı dijital... View Post
Telefonumun şebeke çekim gücü gerçekten berbat ötesi. S24, S22, S23 de kullandım, hepsi aynı. Turkcell hat kullanıyorum ama çekmiyor. Diğer... View Post
Sayın Samsung Members Türkiye ekibi ve değerli kullanıcılar, Yaklaşık 5,5 ay önce, Samsung Galaxy S23 Ultra cihazımı ekran arızası sebebiyle Samsung... View Post
3 ay önce Samsung Shop tan aldığım cihazı iade edebiliyor muyum? Ahizeden gelen sürekli cızırtı, arama sırasında ahizeden gelen parazit sesi ve... View Post
8.5 8 den daha kotu olursa hala samsung devam etmeyi dusunuyormusunuz yoksa bırakacakmısınız cunku artık kullanıcıları onemsedıklerını dusunmuyom... View Post
1 saat gece kullandım View Post
Sabah uyanınca umarım güncelleme görürüz ui 8de de aynısı olmuştu inşallah diyelim View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 580 | |
| 393 | |
| 349 | |
| 333 | |
| 296 |