Resolved! Solved

Original topic:

Members Platform: Instagramlaşma Süreci

(Topic created on: 04-21-2026 03:10 PM)
676 Views
AHISKATÜRKs24fe
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Paylaşım Çok, Bilgi Yok

Members Platform, adeta Instagram gibi bir yapıya dönmüş durumda. Artık bir bilgiye ulaşmak için gereksiz içerikler arasında en az 5 dakika arama yapmak gerekiyor. Önümüzde yaz geliyor; o dönemde yapılacak paylaşımların yoğunluğunu düşünmek bile zor.

Hele Bazıları Her Gün Suratını Paylaşanlar Var.

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Expert Level 2
Galaxy S
Hele ki güncelleme ile ilgili paylaşım yapan insanların sayısı... Güncelleme ne zaman gelcek sorusunu görmekten içim sıkıldı valla...

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
forumda insanlara yardım etmekten zevk alıyorum ama boş konular gördükçe "bu ne" demekten nefret ediyorum. birde arama yerini kullanmayı bilmeyenler var , aynı soruyu 100defa sordular halbuki.

View solution in context

Solution
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
En altta yazan açıklamayı okuyunca güldüm biraz 😅

Evet forumu saçma sapan kullananlar var ve artik benim için bir olumsuzluk teşkil etmiyor ve de yani bakıyorum arada soruyorum yaşlar da pek büyükçe değil böyle şeyler normal geliyor sonuçta o yaşta bir çok bu tür şeyler yapması normal.

Bu arada bu konuya değinmen hoşuma gitti kimileri bu düşüncesini bile paylaşmıyor 🙏

View solution in context

Solution
Kerem_871
Active Level 6
Galaxy S
Forum iyice cuma mesajlarında ki çiçeklerle dolmaya başladı

View solution in context

Solution
OnurBacc
Expert Level 5
Galaxy S
Hele ki güncelleme ile ilgili paylaşım yapan insanların sayısı... Güncelleme ne zaman gelcek sorusunu görmekten içim sıkıldı valla...

View solution in context

Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy S
Bitmeyen One UI 8.5 ne zaman gelecek postları...

View solution in context

Solution
Galaxy S
Sondaki yazı gerçekten hem haklı hem de bir o kadar da komik👏😂

View solution in context

Solution
MehmetS24
Active Level 6
Galaxy S
Manzara fotoğrafları ve kedi fotoğraflarında falan sıkıntı yok bence hoş görüntüler ama şu boş boş güncelleme soruları, bilen bilmeyen herkesin bişeylere yorum yapması hiç birşey bilmeden bişeyler yazanlar falan çok var. Yardım isteyince yardım eden yok zaten artık.

View solution in context

22 Comments
Solution
L-DRAGO
Expert Level 2
Galaxy S
Galaxy S
Size katılıyorum bu konuda. Ha bide paylaşımım bir üste bakın. 😂 değişen bir şey yok.
L-DRAGO
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam kedi falan paylaşsınlar onda sorun yok insanın arada bakıp içi huzur doluyor fakat içtiği çayı, kahveyi, yaptığı pastayı, keki paylaşanlar var yahu benim garezim buna...
isim_00
Expert Level 5
Galaxy S
Gündelik seyler onlar guzel fotoğraf cektıgını dusunup paylaşmak sorun degıl ama cay kahve zaten hergun yapılan seyler yaptıgı ısı paylaşmak isteyen olur ama genede guzel fotoğraf olursa paylassınlar direk gündelik fotoğraflar pek olmuyo zaten hergum gordugumuz seyler
Galaxy S
😂😂😂😂😂😂😂
L-DRAGO
Expert Level 2
Galaxy S
Harbiden 😂😂
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
forumda insanlara yardım etmekten zevk alıyorum ama boş konular gördükçe "bu ne" demekten nefret ediyorum. birde arama yerini kullanmayı bilmeyenler var , aynı soruyu 100defa sordular halbuki.
Solution
__ALPHA__
Expert Level 5
Galaxy S
En altta yazan açıklamayı okuyunca güldüm biraz 😅

Evet forumu saçma sapan kullananlar var ve artik benim için bir olumsuzluk teşkil etmiyor ve de yani bakıyorum arada soruyorum yaşlar da pek büyükçe değil böyle şeyler normal geliyor sonuçta o yaşta bir çok bu tür şeyler yapması normal.

Bu arada bu konuya değinmen hoşuma gitti kimileri bu düşüncesini bile paylaşmıyor 🙏