Original topic:

One uı 8.5 hakkında gorusunuz

(Topic created on: 05-04-2026 12:26 AM)
581 Views
isim_00
Expert Level 4
Options
Galaxy S

8.5 8 den daha kotu olursa hala samsung devam etmeyi dusunuyormusunuz yoksa bırakacakmısınız cunku artık kullanıcıları onemsedıklerını dusunmuyom samsung mesajlar samsung emaıl planlı eskıtmeyı dıbıne kadar yaşatması recvory menusu wıpe chace membreste yenıden baslatmada vardı galıba bu tür seylede eklenınce

24 Comments
Baran_S24FE
Active Level 7
Galaxy S
Devam etcem cunku fakirim
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Skskösösmsms bu kadar acık sozluluk beklemıyodum umarım daha iyilerine sahip olursun
Galaxy S
Samsung biteli çok oldu ucuz telefon ve yerel fiyatlandirma yapmasalar diger markalara karsi şansı yok
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Cok sey aldı bizden calisan ıyı ozelıklerı sebepsiz yere aldı sahsen arayuzunu sevmesem bır daha şans vermem buyuk ihtimalle cok fazla potansiyel var ama ıste telefon uretıcısı degılde ekran satıcısı olmus
0 Likes
Mehmetali965
Active Level 7
Galaxy S
Mecbur devam etcez
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Bılemıyom bı cılgınlık yapıp bunu satıp s25fe parasına cınlı markalara yönelim dıyom emın degılm daha 2 aylık cihaz kı one uı kaynaklı oldugu ıcın s25fe bıle aynı sorunlar olma ihtimali var
0 Likes
Galaxy S
Ne tür sorunlar yaşıyorsun
0 Likes
isim_00
Expert Level 4
Galaxy S
Parmak ızı ıle ekranı acınca arada takılmalar basıt uygulamalarda gır cık yapıldığında takılmalar quık panel sorunu hadı onu gectım Bağlantıda yavas olması buds 3 ekrana gec dusuyo kendim hızlı baglanıyom ram bos olmasına ragmen ınstegram tık tok gıbı uygulamaları arkaplanda kapatması 10 tane falam acık olunca dıger uygulamalarda kapatıyo kaldığı yerden devam etmiyor Parmak ızı sensoru yuzunden ekrandaki duvar kagıdının bozulması fotoğraf var atabılırım sarmanın otesınde bır sey bu
0 Likes
Galaxy S
Bağlantı sorunu dışında hepsini yaşarsın
0 Likes