cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24FE oyun için ayar önerisi

(Topic created on: 04-16-2025 07:06 PM)
186 Views
areyousure
Active Level 10
Options
Galaxy S

Pubg oynuyorum da 120fps kilidim açıkken ortalama 110 fps alıyorum. Labs deki ayarı ve game booster plus ayarını etkinleştirdim ama yapılabilecek farklı ayar var mıdır? Ram plus açık 4 gb da alanım var. Şimdiden teşekkürler.

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Ramplusu kapatın, sizin için gerek yok. O giriş seviyesi cihazlara genelde A1x, A2x, A3x serilerinde kullanılır ayriyeten yoruyor yoksa

View solution in context

Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Telefonun içinde yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Aldığınız FPS'yi daha stabil hale getirmek için ekstra olarak soğutucu fan kullanabilirsiniz.

View solution in context

Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Bir de naçizane tavsiyem, 90 FPS'te oynamanız. 120 FPS cihazı çok yoruyor, ısıtıyor ve ayrıca pili hızlı tüketiyor. 90 ile 120 FPS'in oyun oynarken çok ekstra bir şey katacağını düşünmüyorum.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Labs kapatmanızı tavsiye ederim, piliniz çöp olur. Ben HD+ Asiri Yuksek de oynuyorum. Kaymak gibi. Hıcbir şeyde açmadım, telefonun kendi performansı.

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ortalama 110 ztn 120 demek o cihaz için. %1 gibi değerleri göremediğien göre bir sorun var yom anlayamayız.

View solution in context

Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Katılıyorum, 60 FPS oynanmıyor ama 90'a çekince öyle aman aman bir **bleep** bulunmuyor. Kendiniz deneyimleyip kararınızı verirsiniz artık.😊

View solution in context

Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Mikroshutter farklı ama %1 yoksa uygun fiyatlı bir telefona göre gayet iyi performans

View solution in context

Solution
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Ram tamamen dolmadigi sürece sorun olmaz cihazların Rami ne kadar yüksek ise ram kullanimi da o kadar artar 8gb ramli bir cihaz için 5,6gb kullanim normal sayılabilir , bana sorarsanız ram plus gereksiz bir özellik , ram yapısı gereği çok hızlı depolama alanları olarak sayılabilir fakat cihazların normal hafızası donanımsal olarak ramlerden çok daha yavaştır

View solution in context

19 Comments
Solution
Galaxy S
Ramplusu kapatın, sizin için gerek yok. O giriş seviyesi cihazlara genelde A1x, A2x, A3x serilerinde kullanılır ayriyeten yoruyor yoksa
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hocam sonuçta 8 gb ram var. Yer yer 6 ya kadar dolabiliyor. Az da olsa yardım ediyordur bence. Ama kapatabilirim gerçekten değmiyorsa.
0 Likes
Solution
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Ram tamamen dolmadigi sürece sorun olmaz cihazların Rami ne kadar yüksek ise ram kullanimi da o kadar artar 8gb ramli bir cihaz için 5,6gb kullanim normal sayılabilir , bana sorarsanız ram plus gereksiz bir özellik , ram yapısı gereği çok hızlı depolama alanları olarak sayılabilir fakat cihazların normal hafızası donanımsal olarak ramlerden çok daha yavaştır
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Anladım hocam en iyisi kapatayım o zaman. Teşekkür ettim 😊
0 Likes
ienes
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 😊
Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Telefonun içinde yapabileceğiniz her şeyi yapmışsınız. Aldığınız FPS'yi daha stabil hale getirmek için ekstra olarak soğutucu fan kullanabilirsiniz.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim😊. Ben 42 derece aldım en fazla bence gerek yoktur. Çok da oyun oynamıyorum zaten.
0 Likes
Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Bir de naçizane tavsiyem, 90 FPS'te oynamanız. 120 FPS cihazı çok yoruyor, ısıtıyor ve ayrıca pili hızlı tüketiyor. 90 ile 120 FPS'in oyun oynarken çok ekstra bir şey katacağını düşünmüyorum.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Bi tık daha iyi çalışıyor hissediyorum hocam. Bi de 90 fps vermiyor normalde de. 60 fps üstü göremiyorsun. Neden bunu yapıyorlar çözemiyorum güçlü işlemci sonuçta.
0 Likes