Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Cihaz s23 1 saat boşta bıraktım kapalı şekilde hala ısınıyor nasıl soğuyacak bu elime alamıyorum napmam lazım bu problemi çözmek için View Post
Şubat ayından beridir ilk kez 6 saat ekran süresi aldım ve biraz zorlasam 6.30 saati görücem. çok mutlu oldum sebepsiz yere :Dd (Ekran parlaklığı %70... View Post
Galaxy S25 fe View Post
Dün geç vakitte atmıştım tekrar aktif zamanda atmak istedim 60 hertz ful wifi adaptif parlaklık açık View Post
Ekranda çizik falan yok kaç tl ye gide watch 7 ye geçem View Post
One ui 7 ye resmi olarak döndüm s24fe View Post
Elmanın orijinal olanı kaldırılmış sanırım bilindik bi marka fiyatı da çok pahalı olmadan varmı bildiğiniz telefonun arkasına mıknatısla yapışan View Post
Merhaba samsung s25 hala haziran güncellemesinde kaldı. Ama bakıyorum çoğu bir önceki cihazlar dahil s24 ve öncesi A serileri temmuz güncellemelerini... View Post
Bu adaptörü kullanan oldu mu acaba?Kullanan varsa herhangi bir sorun yaşayan var mıdır.Şu an kullanıyorum Samsung'da desteği de var süper jızlı... View Post
S24fe kullanıyorum birde tab s9 S24fe de wifi 500 mbs veriyor tab s9 da işe 750 ve 800 mbs veriyor sebebi nedir View Post
User | Count |
---|---|
27 | |
18 | |
18 | |
16 | |
15 |