cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 Hoparlör Rezilliği.

(Topic created on: 04-16-2025 06:42 PM)
115 Views
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar ben S24 kullanıyorum ve bu hoparlörün sesi cidden hayal kırıklığı. Ses çok tiz çıkıyor, tok ve baslı bir karakteri yok. Koca Samsung Harman Kardon gibi bir markanın sahibi ama bu telefondan çıkan sese bakınca kalite falan kalmamış. iPhone 6 bile daha tok, daha dengeli bir ses veriyor. iPhone 13'te zaten bambaşka bir tat var, sesi doygun, dinlemesi keyifli.

S24’ün sesi ise metalik, bas neredeyse hiç yok, özellikle müzik dinlerken kulağı yoruyor. Bununla müzikten zevk almak mümkün değil. Şimdi ben size şunu soruyorum:
Ben root da istemiyorum, ekstra uygulama da kurmak istemiyorum. Sadece telefonda yer alan ekolayzer ayarlarıyla sesi nasıl daha tok ve dengeli hale getirebilirim?
Yani kendi içindeki ses ayarlarından bass’ı öne çıkarmanın, tizleri kısmayı başarmanın bir yolu var mı?

Varsa ayar öneriniz, manuel olarak nasıl kurmam gerektiğini detaylıca yazarsanız çok makbule geçer.

7 Solutions

Accepted Solutions
Solution
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Adapt sound ile ekolayzırda resimdeki ayarı deneyebilirsiniz. Benim cihazda da böyle ve samsung uzun zamandır değiştirmiyor bunu. Yapacak birşey yok. Tabletlerin sesler daha basslı ve güzel.1744818233159.jpg

View solution in context

Solution
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
S24 hiç kullanmadım ancak ultra modellerde belli kademeden sonra bası kesiyor mesela. Nedenini bilmiyorum ama böyle bir olay var. Seninki için ise bişey diyemiyorum çünkü hiç duymadım nasıl ses alıyoruz

View solution in context

Solution
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Ben s23 de güçlü bas modunda kullanıyorum oldukça iyi. Aslında iyi hoparlörler var ama eq ayarı biraz değişik. Dolby atmosu kapatıp da deneyin

View solution in context

Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Ben oldukça beğeniyorum S24 Ultra'nın ses profilini hatta İphone 15 ve 16 pro Max in ses profilini hiç beğenmiyordum, biraz göreceli bir durum olabilir, belki ekolayzır ile kendinize göre yapabilrisiniz

View solution in context

Solution
Galaxy S
Ben bu sorunu defalarca dile getirdim bıktım artık.

View solution in context

Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Dolby atmos ayarını ses yapın. Ekolayzır ayarını dimamik yapınca daha iyi oluyor.

View solution in context

Solution
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Samsung hoparlörü bir Apple hoparlörü kadar olamıyor maalesef. S25 ultra falan **bleep** etmez Apple hoparlörleri daha iyi yapıyor.

View solution in context

0 Likes
16 Comments
Solution
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Adapt sound ile ekolayzırda resimdeki ayarı deneyebilirsiniz. Benim cihazda da böyle ve samsung uzun zamandır değiştirmiyor bunu. Yapacak birşey yok. Tabletlerin sesler daha basslı ve güzel.1744818233159.jpg
Galaxy S
Evet tabletler ÇOK güzel ses veriyor
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Çok güzel ama sesi boğuyor işte.
0 Likes
Solution
Zafercan
Active Level 8
Galaxy S
S24 hiç kullanmadım ancak ultra modellerde belli kademeden sonra bası kesiyor mesela. Nedenini bilmiyorum ama böyle bir olay var. Seninki için ise bişey diyemiyorum çünkü hiç duymadım nasıl ses alıyoruz
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Sea güzel net fakat tok değil tiz yani ayarlasamda aynı çıkıyor
Solution
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Ben s23 de güçlü bas modunda kullanıyorum oldukça iyi. Aslında iyi hoparlörler var ama eq ayarı biraz değişik. Dolby atmosu kapatıp da deneyin
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Dolby ile daha güzel oluyor ama
0 Likes
Solution
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Ben oldukça beğeniyorum S24 Ultra'nın ses profilini hatta İphone 15 ve 16 pro Max in ses profilini hiç beğenmiyordum, biraz göreceli bir durum olabilir, belki ekolayzır ile kendinize göre yapabilrisiniz
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Ekolayzerda onlarca ayar denedim hala istedigim yok o tokluk zenginlik hissi yok
0 Likes