cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24FE oyun için ayar önerisi

(Topic created on: 04-16-2025 08:26 PM)
201 Views
areyousure
Active Level 10
Options
Galaxy S

Pubg oynuyorum da 120fps kilidim açıkken ortalama 110 fps alıyorum. Labs deki ayarı ve game booster plus ayarını etkinleştirdim ama yapılabilecek farklı ayar var mıdır? Ram plus açık 4 gb da alanım var. Şimdiden teşekkürler.

19 Comments
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Bu Samsung pazarlama stratejisinden olsa gerek, S24+ sahibiyim; onda 120 fps var. S24 FE'ye bu özelliği verirse Plus biraz geride kalır. FE modellerinde bazı şeyler kısılıyor, biliyorsunuz ki.
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
90 ile 120 arasında ciddi **bleep** var bir yandan sizde haklısınız bende de s24 var zaten küçük cihaz 10dk de 40 dereceye kadar geliyor biraz katlanmak lazım 😂😂
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Yani oyunu çok profesyonel oynuyorsanız elbette farkı hissedersiniz, ama 120 FPS cihazı gerçekten süründürüyor; o kadar yormaya gerek olmadığını düşünüyorum. Kişisel tercih meselesi.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Siz de haklısınız. Belki bi süre 120 fps deneyimleyip 90 a düşürürüm. 60fps çekilmiyor bu cihazda 120hz ekran varken. Üzücü gerçekten
0 Likes
Solution
Bugra_58
Active Level 5
Galaxy S
Katılıyorum, 60 FPS oynanmıyor ama 90'a çekince öyle aman aman bir **bleep** bulunmuyor. Kendiniz deneyimleyip kararınızı verirsiniz artık.😊
Solution
Galaxy S
Labs kapatmanızı tavsiye ederim, piliniz çöp olur. Ben HD+ Asiri Yuksek de oynuyorum. Kaymak gibi. Hıcbir şeyde açmadım, telefonun kendi performansı.
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Ortalama 110 ztn 120 demek o cihaz için. %1 gibi değerleri göremediğien göre bir sorun var yom anlayamayız.
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
%1 lik de düşük değil diye düşünüyorum. Çünkü akıcılık var takılma hissetmiyorum. Mikrostutterdan bahsediyorum. Onlar olsa %1 düşük olurdu zaten değil mi?
0 Likes
Solution
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Mikroshutter farklı ama %1 yoksa uygun fiyatlı bir telefona göre gayet iyi performans
areyousure
Active Level 10
Galaxy S
Hissetmiyorum hocam oynarken. Note 9 da oynuyordum tabii eski cihaz ama oradan geçince cidden **bleep** ediliyor takılma olmadığı. Varsa da bakabilirmiyiz? Var mı öyle msi afterburner gibi program?
0 Likes