cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra şarj aleti sorunu

(Topic created on: 07-29-2024 07:59 PM)
1069 Views
AdarkKnight
Active Level 5
Options
Galaxy S
Çıldırmama çok az kaldı.. 

image

image

1300 tl para ödedim 120W xiaomi şarj aleti aldım. Cihazı hızlı şarj moduna sokmadı. Konu açtım buradan. Şarj aletinin kodeklerine dikkat etmen gerek dediler. Gittim tekrardan 600 tl ye spigenin samsungun kodeğini destekleyen 45W şarj aletini aldım. Hatta aletin açıklamasında galaxy serisi ile tam uyumlu olduğu yazıyordu. Gittim üstüne 100w destekli mcdodo kablo aldım. Şarj kablosu kaç W güç çektiğini gösterebiliyor. Şuan şarja takıyorum. Yine hızlı şarj etmiyor. Hangi alete takarsam takayım daha turkuaz renk şarj halkasını göremedim. Hep yeşil. İşin sinir bozucu yanı. 120W adaptöre de taksam 45W adaptöre de taksam cihaza 8W güç geliyor. Cihazı kapatıp şarj ediyorum 25W geliyor. Açıyorum yine 8W a düşüyor. Bir yardım edin şu telefonu nasıl hızlı şarj edecem. Şarj aletinin fotosunu da ekliyorum.
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
orda yazan seriler ile tam uyumlu olduğunu söylüyor aynı yazının biraz altında bir sürü telefon modeli daha yazıyor onlari da şarj edebildiğini söylüyor. Özellikle model belirtiyorsa o desteğe sahip olmalı mantıken.
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Cihaz telefonu şarj ediyorsa tam uyumlu oluyor. Satış stratejisi. Farklı modellerine bakarsanız Süper hızlı şarj veya PPS desteği var yazar aynı markanın.
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
Desteği olmasa neden ayrı yazsın?1722273561384_1722273561376_0.jpg
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Satış stratejisi başka birşey değil
Yavuz_S23
Expert Level 3
Galaxy S
Bunlar aynı markanın farklı modelleri bi bakın ne demek istediğimi anlayacaksınız.1722273995632.jpg1722273995649.jpg
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
Bunları gördüm pps desteği hariç açıklamada benzer şeyler yazdığı için diğerini aldım. Neyse artık olmuşa çare yok
0 Likes
axeno
Expert Level 4
Galaxy S
Bu forumda spigen gereksiz fazla övülüyor.

Bir kaç yöntem denemenş öneririm kesin çözüm mü bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez.

Ayarlar uygulamalar, uygulamalarınızın hemen sağındaki 3 cizgi sistem uygulamalarını göster de usb settings diye arat onun verilerini temizle cihazı yeniden başlat.

Fakat bunu yapmadan önce hızlı sarjı kapat ve ardından tekrar aç

Hiç bir cihaz verdiği kapasitede sarj etmez. 45w bekleme sarj seviyesi yükseldikçe hız azalır. Cihaz düşük sarjda daha fazla güç tüketir arttıkça daha az verir batarya sağlığı İcin

Örnek cihazlar

Apple 80drn sonra aşırı yavaşlatır
Oppo en iyi hızlı şarja sahip 90 95 gibi watt tüketimi ciddi azaltır çift pompa olmasına rağmen.
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
Denedim değişmedi. Teşekkür ederim yine de.
0 Likes
CanAcar
Active Level 8
Galaxy S
Kardeşim o kadar para vereceğine gidip sadece Orijinal Samsung'un 45W'lık ürününü alsan sence de sorun kökten çözülmez miydi?
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 5
Galaxy S
2 adet adaptör almam gerekiyordu. 2 adet samsung adaptör 3 bin tl. Spigen bin tl. Spigenin tam uyumlu olduğu yazısı da göz önünde bulundurulunca sence hangisi daha mantıklı?
0 Likes