cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ultra şarj aleti sorunu

(Topic created on: 07-29-2024 07:59 PM)
416 Views
AdarkKnight
Active Level 4
Options
Galaxy S
Çıldırmama çok az kaldı.. 

image

image

1300 tl para ödedim 120W xiaomi şarj aleti aldım. Cihazı hızlı şarj moduna sokmadı. Konu açtım buradan. Şarj aletinin kodeklerine dikkat etmen gerek dediler. Gittim tekrardan 600 tl ye spigenin samsungun kodeğini destekleyen 45W şarj aletini aldım. Hatta aletin açıklamasında galaxy serisi ile tam uyumlu olduğu yazıyordu. Gittim üstüne 100w destekli mcdodo kablo aldım. Şarj kablosu kaç W güç çektiğini gösterebiliyor. Şuan şarja takıyorum. Yine hızlı şarj etmiyor. Hangi alete takarsam takayım daha turkuaz renk şarj halkasını göremedim. Hep yeşil. İşin sinir bozucu yanı. 120W adaptöre de taksam 45W adaptöre de taksam cihaza 8W güç geliyor. Cihazı kapatıp şarj ediyorum 25W geliyor. Açıyorum yine 8W a düşüyor. Bir yardım edin şu telefonu nasıl hızlı şarj edecem. Şarj aletinin fotosunu da ekliyorum.
20 Comments
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Forumdan sorarak aldım zaten spigeninkini. Kodek uyumlu olduğu sürece sıkıntı çıkmaz dendi. Ki öyle de olmalı teknik olarak. Şarj aletinin yorumlarinda samsung kullananlar da sıkıntı yaşamıyordu.
AAbdulkadirr
Active Level 4
Galaxy S
Birincisi isterseniz 1000watt güç verin alacağı maximum 45 wattır cihazın s24 ultra için konuşuyorum. İkincisi 45 watt(max alabildiği) ı sürekli cihaz alamaz o peak noktasıdır genelde daha düşük değerler verir. Bunun yanında cihazın pilinde de arıza olabilir belki ama pek zannetmiyorum.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
25w ta degil o 15 w ediyor 25w ta turkuaz yanar keske 1500 tl samsung 45w alsaydınız basta
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ve paylasım gormustum yazmamıstım 2 kisi dogru cevap verdi diye bazı insanlar konusur ama bos
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
Hepsiburadada yorumlara bakıyorum s21fe yi süper hızlı şarja alıyor adaptör. Bir ayar mı var da bilmediğim o yüzden mi olmuyor.
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Ben biraz bot gibi goruyom yorumları
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Size kim tavsiye etti bilmiyorum ama bu cihazda Samsung larda kullanılan PPS desteği yok.
0 Likes
AdarkKnight
Active Level 4
Galaxy S
En alttaki yazıda uyumlu olduğu yazıyor SmartSelect_20240729_201425_Chrome_1000045745_1722273266.jpg
Yavuz_S23
Active Level 9
Galaxy S
Tamam şarj ediyor diyor süper hızlı şarj ediyor veya PPS desteği var demiyor.