cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ultra şarj süresi ve adaptör stok sorunu

(Topic created on: 02-22-2025 10:06 PM)
343 Views
etzel
Active Level 2
Options
Galaxy S

Eski telefonum Poco X3 NFC, 64 GB ve 5000 mAh bataryaya sahipti. Bir günümü çok rahat çıkarıyor ve şarja taktığımda yarım saatte %80-90'lara batarya seviyesi çıkıyordu. S25 şarjı gün içi kullanımına yetmiyor. Samsung Shop'tan orijinal şarj aleti almak istiyorum ama stoklara koymuyorlar. Şu anda 25W'lık bir adaptör kullanıyorum ve şarjı 1,5 saatte ancak doluyor. 3 sene önce aldığım telefon şarj konusunda Samsung'un amiral gemisi telefonundan kat kat üstün.

10 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Şarj etme olayında araştırmadım belki watt ı daha yüksek olabilir fakat işlemci farkı yüzünden batarya harcama konusunda aynı mah bataryaya sahipseler sd elite ın verimliliği daha düşük olur çünkü x3 ün işlemcisi daha düşük işlemci o yüzden daha çok ekran süresi verir
0 Likes
etzel
Active Level 2
Galaxy S
Ekran cozunurlugu,ıslemcısı,ekran boyutu vs. Tabıı cok etkılıyor
Burada benım sinirime giden 100k para verıyorsun ama bir gün rahat kullanım elde edemıyorsun.
5000mılıamper batarya arttırılabılırdı
45w dusuk kalıyor daha hızlı bır adaptör kullanılabılırdı
0 Likes
mertcann
Active Level 3
Galaxy S
5000 mAh konusunda haklısınız hocam bir tık artırılabilirdi ancak günü çıkartmak için yine de yeterli olduğunu düşünüyorum %90 şarjda bile dışarı çıktığımda yanıma şarj aleti almadan tüm günü rahat çıkartıyor ve genel kullanımda bence yeterli. Tabi ki şarj tarafında 45w yerine daha yüksek değerler verilebilirdi ben şuan 45w 2.0 hızlı şarj ile 40 dk civarında 0 dan 90 a şarj ediyorum ve bu da fazlasıyla yeterli geliyor.
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Bak batarya artırılabilirdi **bleep** katılıyorum fakat watt değerinin yüksek olması sandıgınız kadar iyi birşey değil evet yükseltebilir isterse 180 watt şarj alan cihaz bile yapar markalar fakat bataryayı öldürdüğü için 90 120 watt ile salıyorlar üstü cihaz dayanmaz ki daha 90 watt şarj alan cihazların bataryası bile uzun yaşamıyor saçma bir strateji olur yani samsung için 90 watt gibi değerler
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Patlayan note serisinden beri samsung bu ise bulaşmıyor. Hakli da, arkadaşımda huawei var, gözümün onunde 7 dakkada telefon %20, 25 lere geldi 5'ten.

Tabi sonra yarim saate bi daha çöp. Bataryayi öldürdüğü bir gerçek.

(2 senelik cihaz modelini hatirlamiyorum malesef, bataryasindan kendisi de yakiniyor)
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Benim telde %5 ten %20 lere maks 10dk de çıkıyor %50 ye kadar hatta %70 e kadar çok hızlı ki yetiyoda sonra yavas biraz daha 20-25dk yemek yemeye gidiyorum %15 te taktıysam geldigimde %70 lere dayanmıs oluyor
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
ustam bu cinli telefonlar yarim saatte 10 dan 60 a falan dayandiriyor, baska bir seviye ama batarya sagligi konusunda yeteri kadar optimizasyon olmasidini dusunuyorum. samsungta boyle düşünmüş ki %15'ten 85'e 45 watt 40 dakka gibi kisa bir surede sarj ediyor. bence 40 dakika gayet yeterli ben genelden 10,15 civarlarında takarim zaten.
Bekir_S22_S24
Expert Level 3
Galaxy S
Yani bence fazla bir gereği yok acelen yoksa 25 ve 45 yeterli
SysTheMore
Active Level 9
Galaxy S
Vatan computer git 45w set sarj aleti satıyorlar ondan al.
0 Likes