cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Plus öneri

(Topic created on: 11-14-2024 07:56 AM)
49 Views
cangokdemir
Active Level 6
Options
Galaxy S

Malum s24 plus çok uygun bir fiyata düştü. S25 beklemeliyim mi, s24 plus fiyatına yakın s25 plus alabilir miyim ? Düşüncelerinizi bekliyorum.

4 Comments
muratakgun
Active Level 5
Galaxy S
Hocam s24fe bile ne kadar fiyata çıktı bence bekleme s24+ al gitsin ama sana kalmış tabi ben s23 aldım Küçük olsun diye
Galaxy S
Hocam tabi senin fikrin ama bende senin gibi kararsız kalmıştım S24+ alacaktım, sonra gittim S24ultra aldım 😊 hem daha uygun fiyata hemde daha yüksek hafızaya ,yani aslında acele etmemek ve araştırmak lazım o zaman istediğini cihazı buluyorsun . Ultra baya büyük bir cihaz onu söylim ama efsane bir cihaz onu da söylim sanki uçak kullanıyorum ama büyük cihaz istemiyorum diyorsan kesinlikle plus almalısın, şimdiden hayırlı olsun 😊
S20feli5252
Active Level 6
Galaxy S
Her telefon ilk çıktığında pahalı oluyor o yüzden s24+ fiyatına yakın s25+ alamassın yakın bir zamanda ama samsung s24 serisi ile beraber çok bir yenilik yapmadı o yüzden s25 serisini beklemeni tavsiye ederim ocak-şubat gibi çıkar nisan-mayıs gibi fiyatları oturur o zamana kadar bekleyebilirsen çok güzel olur ama yok bekleyemezsen s24+ al gitsin güzel telefon sonuçta
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Fiyatta sıkıntın olmazsa s25i bekle direk