cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24+ Şarj Adaptör

(Topic created on: 09-04-2024 11:19 AM)
274 Views
Kaancem
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba S24+ cihazım için 35 wattlık adaptör kullanırken 45 watt kullanmam gerektiğini Samsung yetkililerinden öneri aldım. Ben de 45 watt adaptör sipariş ettim ama sanırım kutu içerisinden çıkan siyah orijinal kablo 45 watt desteklemiyormuş. Benim 45 watt adaptör almam pil sağlığına iyi yönlü etki mi eder sadece. Şarj süresinde bir değişiklik görür müyüm ? Eğer 45 watt destekli telefon satılıyorsa neden kutu içindeki kablo bunu desteklemiyor anlam veremedim . Sizce yeni adaptöre ihtiyacım var mı 35 watt ile devam edersem pil sağlığı olumsuz etkilenir mi ?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
emrebzkr
Active Level 3
Galaxy S
Bu bir satış ve pazarlama stratejisidir. 35 watt ile sorunsuz bir şekilde şarj edebilirsiniz.

View solution in context

14 Comments
Galaxy S
Kabloyu da ekstra satıyorlar hocam. Kendi uygulamasında (Samsung Shop) 2 kablo var birisi 5A sanırsam o 45 watt destekliyor.
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
Aslında alma amacım pil sağlığının yüzdesinin düşmemesi , yani bataryayı korumak. Peki almazsam hızlı şarj olmasa da bataryayı korur mu onu merak ettim pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.Dün gerçekleltirdiğim samsung yetkilisinin uzaktan telefonuma bağlanması sırasında bunun sorun olduğunu söylemesi ile bir çözüm yolu arıyorum.
Galaxy S
Hocam forumdaki diğer arkadaşlar daha doğru bilgi verir ama zaten bazı kişiler hızlı şarj özelliğini kapatıp kullanıyorlar veya sürekli hızlı şarj açık kalmıyor o da aynı şekilde 45 watt çekmiyor normal şarj ediyor yani zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası ama dediğim gibi tam emin değilim diğer arkadaşlar cevap verirse daha doğru olur tabi.
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
Çok teşekkürler Ahmet hocam .
Galaxy S
Rica ederim.
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 4
Galaxy S
PD destekli kablo alman gerek mcDodo-Spigen-uGreen gibi markalara bakabilirsin gayet kullanışlı, ben PD destekli kablo aldım fakat hızlı şarj kullanmıyorum pil ısınmasın diye ve %80 in üstine şarj etmiyorum pili. Yeni kablo almasan ya da şarj aleti hızlı şarj kullanmazsan sıkıntı olmaz. Hızlı şarjla da olcağını sanmıyorum zaten normal hızlı şarj telefonun pilinin ömrünü ne kadar götürüyosa aynı derecede götürür yine.
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
https://app.hb.biz/Qcps6MPdGX1G bu ürünü satın aldım pps desteği diyor sizin dediğinizle aynı mı oluyor?
0 Likes
mertsoozeri
Active Level 4
Galaxy S
Genelde PD destekli yazıyor ama bu da PD destekli, iyi şarj adaptörü
SahinRocker
Active Level 4
Galaxy S
Bende 45 watt aldım bir tane ama sonra kız kardeşime verdim 😂
0 Likes