cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Bixby ye ne zaman Türkçe dil desteği gelicek

(Topic created on: 3 weeks ago)
186 Views
emnnnimm
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Bu asistanı çok beğeniyorum aşırı hoşuma gidiyor google a göre daha stabil çalışıyor telefonumda fakat hala Türkçe dil desteğinin bulunmaması üzücü ne zaman gelicek herhangi bir tarih var mı? resmi bir açıklama oldu mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba emnnnimm,

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

4 Comments
YunusG
Active Level 7
Galaxy S
Galaxy AI'a Türkçe geldi. Yakın zamanda Bixby'e de getireceklerini düşünüyorum.
emnnnimm
Beginner Level 5
Galaxy S
öncelikle yanıtınız için teşekkürler. bu sadece bir teori mi
YunusG
Active Level 7
Galaxy S
Kesin bir şey yok. Benim biraz şahsi düşüncem. Ama getirmeyedebilirler. Ama kısa vadede olmaz. Tahminimce Bixby ile Galaxy AI'yi birleştirirler ve Türkçe bu zaman gelir. Kesin olarak hiçbir bilgi olmadığı için bir şey söylemek zor.
Solution
Turuncu
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba emnnnimm,

Bixby, Samsung’un akıllı saatler dahil elektronik cihazlarında kullanımı yaygınlaşan en önemli yapay zeka yatırımları arasında bulunuyor. Bixby yeteneklerinden biri olan Bixby Assistant’ın Türkçe’nin de dahil olduğu yeni diller ile kullanılabilmesi için çalışmalar Kore’deki Genel Merkezimiz tarafından sürdürülüyor. Bixby Assistant’ın Türkçe kullanımı ile ilgili şu anda kesinleşmiş bir tarih, Samsung Electronics Türkiye’ye iletilmedi. Bixby Görüş, Bixby Hatırlatıcı gibi diğer Bixby hizmetleri ise Türkçe olarak kullanılabiliyor. Gelişmeleri web sitemiz ve sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD