Dostum Bana 2 Dakika Ayırıp Cevap Yazsan?🤔 View Post
Dostum Bana 2 Dakika Ayırıp Cevap Yazsan?🤔 View Post
Bugün telefonda böyle bir dosya olduğunu **bleep** ettim indirdiğim bir şey de yok bu dosyanın kaynağı ne olabilir zararlı yazılım vs. Olabilir... View Post
Son üç güncellemeden sonra uygulamaların telefonumla (S21) uyum sorunu yaşadığını **bleep** etmeye başladım, şu ana kadar en çok sıkıntı çektiğim... View Post
Arkadaşlar böyle bir sorun oluyor instagramda, telefonu sıfırladım duzelmedi ,garantiye yolladım bir sorun yok dediler Sizce nasıl düzelir? Videoyu... View Post
Çok kararsızım yardımcı olabilir misiniz? Öncelikler; 1-)Batarya 2-)Performans 3-)Kamera 4-)Güncelleme View Post
S20FE cihazımda mobil veri açıkken 5-10 dakika da olsa instagramda dolaştığımda cihaz aşırı derecede olmasa da ısınıyor. Telefonumu wifi ile... View Post
Abi 120hz pili bildiğin içiyo View Post
S9 VS Note 9 Hangisi Daha Çok Oy Alırsa 2. Tura Kalacak. View Post
Bu özellik sanki cihazda beta sürümü gibi çalışıyor ve bütün kullandığım cihazların hepsinde beta gibi calışıyordu yazılımla iyileştirin artık View Post
Arkadaslar spotifyda podcast dinlemiyorum ama playliste sarki ekleye basinca onerilen sarkilar yerine onerilen bolumleri gosteriyor bunun sebebi... View Post
User | Likes Count |
---|---|
285 | |
203 | |
165 | |
159 | |
143 |
User | Count |
---|---|
74 | |
26 | |
22 | |