cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 amoled yanığı

(Topic created on: 12-15-2023 06:39 AM)
989 Views
S7Mustafa
Active Level 1
Options
Galaxy S

9aylık cihazın amoled yanığı sorunu ile karşı karşıya kalmam çok üzücü bu garanti kapsamına girer mi ? Telefonumda çizik dahi yok ama ekranında eski telefonumda olduğu gibi kullandığım uygulamaların simgeleri kalıcı şekilde duruyor ekran koruyucusunu kullanmama rağmen.

Eski samsung s7 telefonumda da bu sorun vardi ama neredeyse 4 5 yıl sonra çıkmıştı çok rahatsız etmeye başladığı için s23e geçmiştim o eski samsung kalitesini mi kaybetti yoksa ben mi talihsizim

19 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet garanti ücretsiz değişir.Ayrıca önlemek için siyah duvar kağıdı ve tema kullan,ekran modunu canlı'dan doğala getir,ışık ayarını adaptif yap kolay kolay olmaz bir daha.
0 Likes
S7Mustafa
Active Level 1
Galaxy S
Dediğiniz ayarlar ile kullanıyorum zaten telefonumu yine de bu sorunla karşılaştım. Arka planım direkt düz siyah ilk gunden beridir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben 10 yıldır Note 4 kullanıyorum,şanslıyım sanırım(2k ekran).
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Bende de var ama bende image retention oluyor. Garanti kapsamına giriyor diyen arkadaşlar nasıl yapmışlar acaba? Benim S7,S9,S10 cihazlarımın hiçbirini ücretsiz değişmediler. Son zamanlarda politika değişmedilerse.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
S23 kullanıyorum
0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Galaxy S
Note 5 kullandığım zaman 6 yıl önce bile ücretsiz değişim yapıyorlardı
0 Likes
Receps
Active Level 6
Galaxy S
Cidden çok moral bozucu bir durum s22 var bende ikinci ayda başladı
Kayıt yaparken aşırı ısınıyor fotoğraftaki yer ekranda iz bıraktı1702588405099.jpg
0 Likes
S7Mustafa
Active Level 1
Galaxy S
Galiba samsung tercihim yanlışmış bu sorunları yaşayan lari önceden görseydim büyük ihtimal tercihim kesinlikle olmazdı. Yıllarca s7 kullandıktan sonra galiba bunun etkisi çok büyük olmuş bende. Sırf ekranı için tercih edilmiş bir cihazın böyle sorunlara yol açması çok soğuttu beni
0 Likes
Receps
Active Level 6
Galaxy S
Haklısınız ben farklı bir marka almaya gitmiştim son kez şans verdim
Ya satacam yada bozulunca kadar kullanicam ve birdaha bu marka bulaşmama kararı aldım
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S7Mustafa,

Yaşadığınız durumun garanti kapsamında veya haricinde değerlendirilmesi için, cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, cihazınızda tüm önemli verilerinizi yedekledikten sonra en yakın Samsung servis merkezimizi ziyaret edin. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

0 Likes