Original topic:

S23 beta hk.

(Topic created on: 03-13-2025 09:46 PM)
530 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

Betayı kurdum arkadaşlar ufak tefek hatalar var aod kısmında now bar bazen çok solda kalıyor bazen orta da bazen sağ da belki amoled yanığı olmasın diye de bilerek yapılmış olabilir. Onun harici canlı aktiviteler kısmında müzik çalarken bazen algılamıyor kapatıp açınca düzeliyor ama genelde düzgün çalışıyor. Çok ufak tefek takılmalar oldu ama rahatsız edecek seviye de değil genel olarak şubat yamasından sonra aşırı akıcı geldi cihaz güvenlik güncellemeleri ile **bleep** ettirmeden azar azar cihazları yavaşlatmışlar aşikar eskiden cihaz kasıyor gibiydi 120hz de şimdi akıyor genel olarak güzel ama düzeltilmesi gereken ufak tefek hatalara rastladım onlar da çok mühim şeyler değil tabi ki hemen düzeltilecek şeyler bir tane daha beta gelirse o zamana düzeltilmiş olur diye düşünüyorum. Bi de yeni aklıma geldi now bar kısmında şarja takınca alt kısım da hızlı şarj yazan yer ile now bar kısmı çakışıyordu bir kere falan öyle oldu ama o da düzeltilir muhtemelen

22 Comments
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Şu an Beta 5 kurulu sanırım direkt cihazınızda değil mi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Beta 5 gibi stabilmiş hocam tarun vats öyle söylemişti
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkür ederim aklımda şunu canlandırıyorum aslında. Beta 5'ten sonra son bir beta daha görür müyüz ki bu yazdıklarınızdsn o çıkıyor görmemiz lazım. Daha sonrasında stabil sürüm bekleyeceğiz o da gerçekten nisan ortasına denk geliyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Direk stabil sürüm gelse dahi bu söylediklerim düzeltilip gelir hocam zaten
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Size keyifler diliyorum ben stabil sürümü bekleyeceğim 🙏
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En iyisi hocam ama beta sürümünde de rahatsız edici hatalar görmedim şuanlık One ui 6.1 e göre çok çok stabil çalışıyor beta olmasına rağmen
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Kurulumu nasıl yaptınız peki s24+ kullanıyorum ben en güvenli yöntem nedir yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Adb sideload ile yapabilirsiniz hocam eğer kuracaksanız özelden yazarsanız link atarım nasıl kuracağınız adım adım yazıyor orada ama bilgisayara olması şart
Galaxy S
Link gönderebilir.misin teşekkürler