Google haritalar yada yandex donuyo konum düzgün çalışmıyor s24 plus cihaz sizdede sorun varmı View Post
Google haritalar yada yandex donuyo konum düzgün çalışmıyor s24 plus cihaz sizdede sorun varmı View Post
Yanımda kablosuz şarj cihazı olmadığı için test edemedim sonuç bu şekilde View Post
KİLİT EKRANI UYGULAMALAR EKRANI CİHAZ: SAMSUNG GALAXY S25 FE 8/256 GB View Post
Sevgili dostlar, Samsung cihazlarımızla en iyi kareleri yakalamak için sizin kullandığınız favori ayarlar neler? Ben kendi deneyimlerime göre hem... View Post
Telefonu alalım 1 sene oldu. Şarjım su gibi. İlla günde 1 kez daha şarj ediyorum. Herkeste mi öyle? Tavsiyeniz var mı View Post
Telefonumun ön kamerasını hiç beğenmiyorum özellikle düşük ışıkta iğrenç oluyor aşırı yapay ve kötü yapıyor. 7 yıl önceki İphone XS'in bile ön... View Post
Başlıkta da okuduğunuz gibi hocalarım, güncelleme ne zaman gelecek, bilgisi olan yazabilir mi? View Post
Samsung Galaxy Tab S10Fe tabletimin kilit deseni şifresini unuttum. Bilgisayarım yok. Nasıl fabrika ayarlarına döndürebilirim? Şimdiden yorum yapacak... View Post
Günaydın dostlar. Modern ve en kişiselleştirilebilir ana ekran tasarımları S serilerinde gerçekten. Sizim yorumunuz nedir? View Post
Arkadaşlar telefonda siyah renkler yeşile döndü bir süre sonra tekrar siyah oluyor. İlk geçişte yeşil görünüyor başına gelen var mı nasıl çözülür View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1546 | |
| 1054 | |
| 822 | |
| 810 | |
| 775 |
| User | Count |
|---|---|
| 36 | |
| 24 | |
| 23 | |