cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 amoled yanığı

(Topic created on: 12-14-2023 11:21 PM)
1709 Views
S7Mustafa
Active Level 1
Options
Galaxy S

9aylık cihazın amoled yanığı sorunu ile karşı karşıya kalmam çok üzücü bu garanti kapsamına girer mi ? Telefonumda çizik dahi yok ama ekranında eski telefonumda olduğu gibi kullandığım uygulamaların simgeleri kalıcı şekilde duruyor ekran koruyucusunu kullanmama rağmen.

Eski samsung s7 telefonumda da bu sorun vardi ama neredeyse 4 5 yıl sonra çıkmıştı çok rahatsız etmeye başladığı için s23e geçmiştim o eski samsung kalitesini mi kaybetti yoksa ben mi talihsizim

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba S7Mustafa,

Yaşadığınız durumun garanti kapsamında veya haricinde değerlendirilmesi için, cihazınızın teknisyen tarafından incelenmesi gerekir. Size detaylı olarak bilgi paylaşabilmemiz adına, cihazınızda tüm önemli verilerinizi yedekledikten sonra en yakın Samsung servis merkezimizi ziyaret edin. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
19 Comments
saliharsln
Active Level 6
Galaxy S
gotur servise ekrani degistirirler
Galaxy S
Evet girer Bir Samsung Yetkili Servisinde garanti kapsamında ekranı değiştirebilirsiniz
0 Likes
BerkayTorun
Active Level 6
Galaxy S
Siz Talihsizsiniz biraz. Hiç amoled yanığı ile karşılaşmadım. Ücretsiz bir şekilde değişim olacaktır muhtemelen.
0 Likes
S7Mustafa
Active Level 1
Galaxy S
Ön siparişle aldığım için mi böyle denk geldi acaba aklımda envai çeşit sorular oluştu yakın Bi tarihte servise yollayacağım umarım olumlu bir sonuç alabilirim
0 Likes
victorhugo
Active Level 9
Galaxy S
Ön siparişle alakası yok
Amoled ekranların klasik sorunu,yıllardır olan bir sorun
Garanti kapsamındadır ekran değişimi yapılacaktır
İçiniz rahat olsun
0 Likes
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Garanti kapsamına giriyor diye biliyorum. Ayrıca bir uygulamayı çok uzun süre kullanırsanız tabiki ekran yanar bunun telefonun alındığından sonraki kullanılma süresi ile alakası yok (Mesela normalde benim babamın telefonunda yanık falan yoktu yaklaşık 12 saatlik bir yolculuk yaptık navigasyon açık ve ekran yandı) Ayrıca ekran koruyucu ekran yanığını engellemez.
0 Likes
S7Mustafa
Active Level 1
Galaxy S
Bu telefonun testleri yapılmıyor mu ? Kullanım süreleri hep 1 2 saat olarak kalacaksa ne mantığı var telefon kullanmanın çoğu not uygulaması fotoğrafı incelerken uzun süreler ekranın açık kalması gerekiyor çok anlamsız bir durum
S7Mustafa
Active Level 1
Galaxy S
Garantiye verdiniz mi verdiyseniz bir sonuç alabildiniz mi ? O kadar iphone iphone al diyenlere inat samsungtan devam edeceğim derken büyük pişmanlık içerisine giriyor gibiyim az paralar verilmedi bu cihaza
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
iPhone olunca bir şey değişmiyor o da oled bu da amoled hatta bizim Dynamic amoled en dayanıklısı şu an.
0 Likes