cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Ultra vs 14 Pro Max

(Topic created on: Thursday)
81 Views
TitanCameraMan
Active Level 9
Options
Galaxy S

S23 Ultra vs İphone 14 Pro Max

Bu iki telefon birbirlerinin ana rakipleri, ikisi farklı yılda çıkmış olabilir ama aralarında 5 ay falan var ve bu denklik durumu işlemci nesli ile alakalı.

S23 Ultra'nın üstün yöneleri:

+kamera (Zoom gibi önemli ek özelikleri sahip, biraz daha kişisel olduğu için ikisine de kamerayı artı girdim)

+Daha Hızlı Şarj (45w Vs 20 W)

+Type-C

+Daha iyi bir Ekran (Qhd ile Fhd yi karşılaştırmayalım)

+120 Hz (14 PM'de 120 Hz ama Arayüzde 120 Hz yenileme vermiyor 80-90 hz veriyor)

+Daha iyi bir batarya (Fhd ekran olduğu için 14 Pm benzer batarya performansı verdiği sayılabilir ama S23 Ultra Qhd 2k cihaz sonuçta, ayrıca fhd alabiliyorsunuz, fhd daha iyi bir pil performansı sergiliyor 23U'yu)

+S-pen

+Ram (İos daha az Ram ile çalışıyor yazmanıza çnxe belirteyim, Yapay zeka ve oyunlar yüzünden 6 GB Ram yetersiz kalıyor bir amiral gemisi için ki zaten sonra ki modellerde de artırıyorlar)

+Yapay Zeka
+özelleştirmeler
+Ek özelikler
+Özgürlük
+İşlemcinin Emulator performansı: Gta 5 kaldırabilen bir telefon, saf gücüyle bunu başarıyor, bu tarafta 14 PM daha geride aslında oyun performansı daha iyi işlemcinin ama yazılım farkı ağır basıyor, daha optimize uygulamalara sahip)

14 Pro Max'in Üstün özelikleri:
+İos oldukça stabil ve One UI 6.1'e kıyasla animasyonları daha güzel fakat Pne UI 7 İle değişecek.
+Daha güçlü bir işlemci
+Daha fazla Güncelleme Desteği
+Face İd
+Titreşimi daha iyi
+Instagram v.s fotoğraf yüklerken görüntüsü kaybı oluşmuyor.
+Kamera performansı Zoom yüzünden S23 Ultra'yı daha beğeniyorum fakat özelikle gündelik çekimlerimizde, instagram v s içerik üretiyorsanız bence daha başarılı.

Bence kazanan S23 Ultra, benim için emulator performansı, hızlı şarj, batarya, ek özelikler,Spen,Type c ve daha iyi bir ekran daha

Bence S23 Ultra çok daha iyi bir cihaz, tartışmaya bile yok ama İsntagram çok önemli bir detay çoğu insan için)

11 Comments
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Eline Sağlık 😊👏
Galaxy S
14 pro maxin arayuzde 120 vermediğini ilk defa duydum yağ gibi akıyor ekranı
Galaxy S
İphone Pro serisi 120 hz vermiyor arayüzde, A serisi de gerçek 120 Hz vermiyor, en iyi 120 Hz deneyimi S serisi telefonlarda, alıştıktan sonra anlıyorsunuz

Özelleştirmeler ve açık olmadığından dolayı gerekli uygulamaları indirip yeterince test yapamıyoruz.
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Androidin Yanında iPhone'da Kullanan Bir YouTuber'da iPhone'un 120hz'nin 90 Hz Gibi Hissettirdiğini Söylemişti
Galaxy S
Gerekli testleri yapmak çok zor ama çünkü kısıtlı bir ortam ve insanlar bunu övüyor şaka gibi ama gerçek 120 Hz alıştıktan sonra Iphone'un 120 Hz'nin A serisi kıvamında olduğu açık anlaşılıyor.
narcosis
Expert Level 5
Galaxy S
Apple'da 16pro ve pro max harici 120hz vermiyor 14pro max kullandim 4ay yapay zeka intelligence yok fakat kötü cihaz da değil yani diyeceğim o ki iphone da olmayan çok şey s23u da var ama yinede iphone sosyal medyada olsun uygulamalarda olsun optimizasyonunu tek geçerim
YUNIV
Active Level 3
Galaxy S
Yorumlara katılmakla birlikte bu ikisi arasında kalsaydım ve fiyatları aynı olsaydı tercihim 14 Pro Max olurdu. Bu arada iPhone'lar kayıpsız atmıyor, bunun hakkında bir video çekip yayınlamıştım. Sadece video olarak düşünecek olursak iPhone daha az bozuyor denilebilir.
Galaxy S
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim
Galaxy S
Tek bir yanlış bilgi yok bu arada tamamen tarafsız belirtmişin
Benimde tercihim S23 Ultradan yana olurdu
Bir kez S serisi bi cihaz kullanınca anlıyorsun elma nın ne kadar boş olduğunu