- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Selamlar samsung kullananlar topluluğu tabi yaklaşık 1 yıldır s24 ultra kullanıyorum malum bu son günlerdeki güncelleme mevzusundan ötürü benim de sizlerin arasındaki bir çok insan gibi bir sitem ve muzdariplik durumu söz konusu.dün bir telefoncu arkadaşımdan 16 pro max istedim o an elinde olmadığı için 16 pro verdi ve tüm gece her şeyi yüklemek kaydıyla 16 proyu kullandım
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy SYani KAMERA isteyen iphone a,
Özgürlük isteyen Samsung a yönelebilir.
S24 ultra da iki şikayetçi olfuğum konu var:
Kamera(satır satır yazarım. O kadar çok saçmalıklar mevcutki kamerada, artık yazmaktan yoruldum)
Ekran parlaklığı(adaptif parlaklık seçeneğini sevmiyorum. Adağtif parlaklığı açmazsam, güneş altındaki parlaklığı hiç tatmin edici değil(s23u daha tatmin ediciydi) AYRICA, bakın burası çok önemli, GÖRÜNTÜLERİ yeterince parlak vermiyor. Şöyle açıklayayım: Tek renk içeren bir şeyi parlak veriyor ama çok ren içeren bir görüntüyü GALERİDE veya İNSTAGRAMDA izlerken ekran parlaklığı yeterince yüksekmiş gibi hissetmiyorum
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy SBen manzara fotoğrafları çekmeyi seven biriyim. Ve beni bu konuda hiç memnun etmiyor. Renkler doğru değil, fotoğraflarda bir PUSLULUK hissi mevcut, Netlik konusu sorun, gölgeler fazla gölge , aydınlık yerler pasparlak ve netsiz, bir de FOTOĞRAFI işleyip çocuk kandırmaya çalışıyor.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy SHdr modu ayrı hatalı
200mp modu ayrı hatalı
Şimdi anlatmaya uğreşmak istemiyorum. Özetle kamera olarak s24 ultra GÖZÜMLE gördüğüm GÜZELİM MANZARALARI çekmeyi başaramadı(ne fotoğrafta ne videoda) Aklıma geldikçe sinirleniyorum

- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
2 weeks ago in
Galaxy SMerhaba karaaslanakif,
Taleplerinizi anlıyor ve değerlendiriyoruz. Forum içerisine yazmış olduğunuz tüm talepler, ilgili birimlerimizle paylaşılmakta. Yazılım sunumlarının ertelenme nedeni, en sorunsuz şekilde sunulabilmesi için yazılımların sürekli olarak test edilmesidir. Müşterilerimiz için ilgili birimlerimizle sürekli olarak bağlantı halinde olduğumuzu bilmenizi isteriz. Anlayışınız için teşekkür ederiz.
MOD