Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Herkese aynı konu üzerinden tekrar selam. https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S24-Ultra-Pil-süresi/td-p/18748789?src=ShareByUserCMBu... View Post
Samsung s22 UI 8 güncellemesini alacakmı View Post
Oneui 7 bu kadar takmayın yarin pazartesi belki dagitim yaparlar sabirli olun View Post
Samsung oneui 7yi daha vermedi onu geçtim güvenlik güncellemelerinide unuttu galiba View Post
Samsung a36 aldım s23fe sattm sıfır a36 aldım size nasıl.?? View Post
Samsung s22'den s23'e geçilirmi? View Post
Herkese selam, Bugün samsung buds 3 pro almak için Vatana gittim. Samsung yetkilisi ile konuşurken güncelleme ile ilgili bilgi talep ettim. Türkiye... View Post
Arkadaslar iphone 15 prodan 24 ultraya gectim hersey guzelde arayuz akici degil one ui7 ile 6 arasinda cok **bleep** varmi? View Post
Bu konuda fazlasıyla yardımcı olduğu için kendisine özel teşekkürlerimi iletiyorum! @enineboyuna06 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1396 | |
1320 | |
1264 | |
1045 | |
1017 |
User | Count |
---|---|
43 | |
37 | |
33 | |