cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra vs Iphone 15 Pro Max

(Topic created on: 04-17-2025 03:07 PM)
131 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S
İki cihazıda kullandım ve tamamen objektif olduğumdan emin olabilirsiniz:

Iphone 15 Pro Max İyi yanları:

+İnstagram gibi bazı sosyal medya uygulamasına yüklenen içeriklere kalite düşüşü yok.

+Titreşimleri bence daha iyi 

+Ses Profilini daha fazla beğenen kullanıcılar var

+Kamera Yazılımı Bazı konularda daha iyi 

+Konsol Oyunları 

+Type C (nesli daha iyi)

+Tasarım konusunda S24 Ultra'nın köşeleri çok rahatsız edici olabiliyor*

S24 Ultra'nın İyi Yanları:

+ Snapdragon 8 Gen 3, bu işlemci öyle bir işlemci ki Gta 5'ten God Of War'a kadar AAA oyu ları bile emulatörde oynuyabiliyorsunuz, inanılmaz stabil bir işlemci, bir çok konuda A17 Pro'nun içinden geçen bir işlemci.

+ Ekran Iphone hala Fhd bir ekrana sahip, Samsung Qhd 2k bir ekrana sahip.

+Yansıma Önleyici Ekran

+Batarya, öncelikle yapılan batarya testleri biraz hileli oluyor, çünkü: Zaten daha düşük bir ekrana sahip Iphone, elbet batarya performansı daha iyi olacaktır ama yine daha iyi olmayı beceremiyor ve neredeyse aynı performansı veriyor, tebrikler Iphone, Samsung qhd bile daha iyi, üzerine Fhd çok daha da iyi performans veriyor)

+Hızlı Şarj (Aslında devasal bir **bleep** yok; ama daha hızlı)

+Wifi 7 (Kesinlikle çok önemli bir özellik)

+2600 Nit Ekran 

+ Kamera beyler alınma yok
-8k 30 Fps Video çekiyor S24 Ultra üzerine 4k 120 Fps'te çekiyor 
-100X Zoom yapıyor
- kamera deneyimi olarak çok benzerler ama bu ek özelikler Iphone'da olsa dillerinden kurtulamadık bu yüzden net S24 Ultra daha iyi diyorum.

+ S-Pen (bence çok ciddi bir +)

+Yapay Zeka 
(Çok fazla yapay zeka özelliğine sahip, rakiplerinden olmayan yapay zeka özelliklerinden tuttun, olan özelliklerde de daha iyi)

+One UI 7 ile bence arayüzü daha başarılı buluyorum; ayrıca daha akıcı bir telefon hale geldiğini düşünüyorum bende yüklü fakat ülkemize gelmediğinden bu kısım biraz eksik

+ Özeleştirme: Valla Iphone kullanan arkadaşlarla bence bu konuda az dalga geçiyoruz çünkü cidden hiç bir özgürlükleri yok bu konuda

+Bence Iphone'un ayarlar menüsü ve özelleştirme ekranlarına ulaşım oldukça karmaşık, basit bir ayar yapmanız gerektiğinde bile neyin nerde olduğu belli değil, hatta kamera ayarı yapmak için telefonun ayarlar menüsünü açıyorsunuz, bence bu çok mantıksız

Benim görüşüm:
S24 Ultra Iphone 15 Pm'nin içinden geçen bir cihaz, hatta direkt 16 Pro'max'e kıyasla bile daha premium tarafları var, S25 Ultra ile aralarında çok bir **bleep** olmamaları'da aslında ne kadar başarılı olduğunu kanıtlıyor.

S24 Ultra Bence açık ara **bleep** ile önde.

11 Comments
slhktlr
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle eşimde var hiç acaba elmaya özenmiyorum ama macbook olarakta çok iyi pc tarafında
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Kesinlikle bence Samaung'un en büyük eksikliği Apple tarafında Mac gibi mükemmel cihazlar var, Samaung'un Bilgisayar kımsında hiç bir şeyi yok )
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy S
Çok güzel olmuş eline sağlık 😊
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim😊
ömerdönerr
Active Level 7
Galaxy S
Eline saglık😊
odk
Active Level 3
Galaxy S
S24 ultra cihazımla sosyal medyaya fotoğraf atarken üstüne yazı yazılınca ve hatta emoji, şarkı, konum ekleyince allak bullak oluyor. Elmanın tek ve en büyük farkı bu bence.
wowozange
Active Level 5
Galaxy S
Is yerinde arkadaşa 16pm aldık hadi gel karşılaştırma yapalım dedim (s24u ile) neyse yaptık adam ağladı resmen başka 16pm yada 16p kullananlar ise yanaşmıyor karşılaştırma yapmaya hemen bahane bulup uzaklasiyorlar.
Elma bana çok itici gelen bir marka her urunuyle hak etmediği fiyatlara satılan ürün gamiyla dolu ¹ marka (gerçi elma tr ve tr gibi bozma ülkelerde yuksek fiyat etiketi ile satılıyor mesela usa da samsung daha yüksek fiyatlara satılıyor elmadan)
Galaxy S
Apple ile ilgili olanların hiçbirine katılmıyorum
medemen
Active Level 10
Galaxy S
Evet