cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE ŞARJ WATT

(Topic created on: 05-23-2024 12:28 PM)
1664 Views
anonim55
Beginner Level 2
Options
Galaxy S
Adaptör kaç watt kullanmalıyım 25w kullanıyorum suan telefoncudaki adam 45w destekliyor dedi ama netten araştırdım 25w yazıyor (müşteri hizmetlerini aradım 25w diyor)
7 Comments
bur_china
Expert Level 5
Galaxy S
23fede 45 yok diye biliyorum yanlış söylemiş olabilir..25 tir
Ceyaca
Active Level 7
Galaxy S
Samsung genelde 25 w fazlası ekranın pikselleri ve pili bitirirsin bir kaç ayda.. 15 w yada 25 w yeterli... 45 w cızz olur makine
0 Likes
Galaxy_M12
Expert Level 5
Galaxy S
25watt yeterli,10dk için değmez eger çok ihtiyacın yoksa🤗
0 Likes
riffraffjason
Active Level 1
Galaxy S
Baska marka bir telefonum vardi 25watt destekleyen telefonu 2 sene boyunca 65watt laptop sarj aletiyle sarj ettim. Bana misin demedi hala canavar. Esim kullaniyor. Sarj suresi ekran süresi falan benden daha iyi.
Bende s23 fe var. Orijinal samsung sarj aletiyle kullaniyorum. Ekran suresi 4.5 saat, standby'da 6 saatte %4_5 sarj azaliyor durduk yere.
Hadi yeni aldik pil bi kendine gelene kadar diyecegim de daha once de bu sebepten samsungtan uzaklasmistim. Baktim olmayacak 65 watt sarjla sarj edecegim. Isterse patlasin en azindan bozuldu bahanesiyle gider degistiririm. Lanet olsun yine ballandira ballandira anlatanlara kandim. Islemcisi soyle iyi yok ekran ozellikleri boyle iyi aman da hanimiş de hanimiş diye diye. Sarj gitmiyor arkadas sarj. Su metni yazana kadar %1 azaldi bile.
0 Likes
anonim55
Beginner Level 2
Galaxy S
Benimde 4. Günüm alalı şarj konusunda hissediyorum ilk şarj edişimde yüzde yüz ettim onun dışında yüzde 80 ettim max aldığım ekran süresi 5.30 saat bende pil oturur umarım diye bekliyorum inşallah düzelir ya
0 Likes
riffraffjason
Active Level 1
Galaxy S
Insallah bakalim. Benim de 1 hafta kadar oldu alali. Daha saati aktif kullanmiyorum ekran koruyucu almam lazim zaman bulamadim. Bluetooth ve konumu da acinca ne olacak hic bilmiyorum. Insallah yeni oldugu icindir. Az da olsa umut var hala.
anonim55
Beginner Level 2
Galaxy S
Yorumlarda denk gelmiştim güncellemeleri yaptıktan sonra format atın diye düzeliyor vs deniyordu ama bilmiyorum denemedim
0 Likes