cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 Serisi Beğenmiyorum

(Topic created on: 03-10-2025 04:44 AM)
296 Views
TitanCameraMan
Active Level 9
Options
Galaxy S

Şuan S25 Ultra'yı S24 Ultra takas ve bazı ek indiririmlerle 25 bin tl vererek alabiliyorum.

25 bin tl böyle bir değişim için normalde uygun bir değer, sonuçta eski telefonumu verip yeni sıfır bir telefon alacağım ve daha iyi bir telefon alacağım.

Ama durum tam olarak öyle değil işte, ben teknolojiyi seviyorum ve yeni ürünler almayı seviyorum fakat S25U almak için bir sebebim yok.

Snapdragon EX Elite için mi 25 bin tl ödeyeceğim ? 
Kamera konusunda Samsung çok geri kalmış rakiplerinden, S24 Ultra ile aralarında bie farkı bırakın S23 Ultra ile bir farklarını göremedim.

Hızlı şarj desen yok. Hatta A56 45 watt ile geriyor.
Batarya süresi S24U ile aynı nerdeyse (%3 **bleep** var)
S Pen'in özelikleri kaldırılmış.

Ben bu telefona neden 25'bin tl vermeliyim ki ?

A56 bile 45 watt ve 5000 mah batarya ile geliyor, ben bunu bana saygısızlık olarak düşünürüm. 3 katı para veriyorum ben bu telefona.

S26'yı merak ile bekliyorum, daha yeni bir ekran teknolojisi, 5500 Mah batarya, 67 watt hızlı şarj ve daha iyi bir Kamera yazılımı umarım alabiliriz.

Şuan bu halde 10 bin TL olan telefonlar bile daha hızlı bir şarj (67 watt) ve benzerleri bir batarya sunuyor.

S25 Serisi bence çıkmış olan en kötü S serisi.

Şuan bir telefon alacak olsam S24 Fe alırdım, S26 serisini beklerdim.

11 Comments
BENEFICIAL_S24
Active Level 10
Galaxy S
S25 Ultra, S24 Ultra'ya göre çok büyük farklar sunmuyor. Yeni işlemcisi var ama günlük kullanımda devasa bir **bleep** yaratmıyor. Kamera konusunda da rakiplerine göre geri kaldığını düşünüyorum. Hızlı şarj hâlâ 45W'ta kaldı, batarya süresi hemen hemen aynı, S Pen özellikleri azaltıldı. Yani 25 bin TL verip geçiş yapmak için bana cazip bir sebep sunmuyor.
s24fe
Expert Level 1
Galaxy S
Zaten S24'lerimize One UI 7 geldikten sonra daha da seveceğiz;S25 almak S24 kullanıcıları için gereksiz.Şahsen S27 çıkmadan değişim düşünmüyorum.Her sene cihaz değiştirince teknoloji gelişimi hissetmeyip tad alamıyorsunuz.

S24FE'ye gelecek olursak;fiyatına göre bal gibi😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ultra dan bir farkı yok zaten S25 ultra gereksiz pahalı
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
S26 bekle Samsung örnek alması gereken cihaz vivo x200 pro
mş
Active Level 8
Galaxy S
Snapdragon X Elite performansı %10 vs arttı
mş
Active Level 8
Galaxy S
Kamerası aynı
mş
Active Level 8
Galaxy S
Hızlı Şarj olarak geride, Xiaomi One Plus daha fazla sunuyor mesela
mş
Active Level 8
Galaxy S
Batarya süresi aynı ve S pen özellikleri de kırpıldı
0 Likes
brkbrk
Active Level 6
Galaxy S
Bende sizin gibi düşünüyorum ben olsam geçmezdim. S 24 plus kullanıyorum S25 u geçmeyi düşündüm ve vazgectim s26 bekliyorum