cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S25 ve S25+ bence iyi değil

(Topic created on: 03-28-2025 09:32 PM)
435 Views
TitanCameraMan
Active Level 10
Options
Galaxy S

Konuyla ilgili olarak bence Ultra serisi dışında S serisi orta sınıf telefonlar gibi.

S25 aldınız diyelim, 25 watt Şarj var, kamera donanımı bir kaç sene sonra orta sınıf telefonlarda olacak, batarya gibi konularda daha zayıf hatta A56 bile şuan 45 Watt şarja sahip 😄

S25 + biraz daha iyi fakat S24 Fe veya A56 varken neden S25+ para veriyim ki ?

Tamam daha iyi bir telefon fakat aradaki fiyat farkıyla bir oyun konsolu alabilirim, hatta üzerine de bir kaç şey saha alabilirim, oyun konsolu yerine yeni bir bilgisayar alabilirim, en kötü tatile bile çıkabilirim. 

Fiyat farkı bu kadar yüksek ama aradaki **bleep** nerdeyse hiç. Ultra serisinde en azından Spen, 4. Bir kamera, ek sensörler, yansıma önleyici ekran v.s bir **bleep** var ama bunlar cidden Beğenmiyorum. S24, S23, A56 Serisi varken hiç mantıklı da gelmiyor.
28 Comments
NaimGalaxy_
Active Level 5
Galaxy S
Bemce s25 serisinde yanılıyorsunuz çünkü s25 plus ve s25 ultra arasında kamera farkı dışında hiç bir f a r k yok hemde hiç a serisine gelrisek gerçektende s25 serisiyle mi kıyaslıyorsun farklılık açısından hani desen s24 fe ve s23 fe anlarım
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Dostum eleştirdiğin A serisi telefonlar şuan A56 S25 'den daha hızlı şaej teknolojisine sahip 😄 tamam S25 daha kaliteli bir telefon da bedavaya değil bu bir A56 parası daha veriyorsun.

Dostum S25+ nasıl S25 Ultra arasında nasık **bleep** yok ?

1.Yansıma önleyici ekran
2. 200 Mp kamera
3. 4 Kamera
4. S Pen
5. Daha iyi soğutma performansı
6. Ses deneyimi
7. Daha büyük bir pil (100mah)
8. Biraz daha tasarımı farklı
9. Titanyum
...

Bir çok **bleep** var.

S25+ fena bir telefon olmasa da S24 Fe varken pek beğendiğim bir telefon değil.

A56'nın S25'ten daha iyi olduğunu düşünüyorum bunun temel sebebi f/p olarak A56 Mükemmel bir cihaz.

S25 ise f/p olarak bence güzel bir cihaz değil.

0 Likes
Tolga18
Active Level 6
Galaxy S
Maalesef haklısınız ancak değinmek istediğim birşey var aynı konu iphonelardada var Düz modeller herzaman markayı seven tüm kullanıcılar ultra almadan ultra deneyimi yaşamak için alınıyor.Haliyle bunlardan ultra performansı beklemek yanlış olur ancak fiyat farkına gelirsek çok haklısınız ama maalesef bulunduğumuz ülkede 1 bana 2 devlete alıyoruz haliyle böyle durumlar yaşanıyor
Tolga18
Active Level 6
Galaxy S
Birde a serisi herzaman alt segmenttir Düz S ve S+ orta segmenttir S ultra zaten en üst segmenttir o yüzden a serisi ile s serisini karşılaştırmak hatadır
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Öncelikle haklılık payınız var demek isterdim fakat A ve S serisini kıyaslamak yanlıştır demeniz yanlıştır.

S25 bu sene çıktı, A56'da bu sene çıktı, dediğiniz gibi A serisi orta sınıf fakat 50-40 bin tl verip S25 alıyorsanız Fakat 22 bin tl veren A56 kulanıcısı 45 watt hızlı şaeja sahip olabiliyor ama siz 25 watt kullanabiliyorsunuz, arada farklar var fakat kesinlikle Bir 25 bin tl daha koyulacak bir **bleep** yok bence.

Fiyat politikası ülkemizde daha farklı olsa da yurt dışında da benzer rakamlar mevcut, yani orda da 1 s25 yerine nerdeyse 2 A56 alabilirsiniz. İphone konusuna girmiyorum çünkü İphone sevmiyorum.

0 Likes
_ak24_
Active Level 5
Galaxy S
Evet düz S25 f/p de iyi değil olabilir ama düz S serileri birkaç yıl sonra orta segment ile aynı kameraya vs diğer özelliklere sahip olmuş olacak denilmesi bence yanlış.kardeşimde s10e var ama 2 yıl sonra çıkmış olan orta segment telefondan çok daha iyi ve keza diğer orta segmentlerde firma satış için yüksek özellikleri extra koymadıysa S serilerinin düzü 3-4 yıl orta segment seviyesinden üstün olur. 45 watt düzgün düşününce aşırı far k yapan bir özellik değil hayatta, kamera MP si yerine lens kalitesi önemli, zaten diğer özellikler nerdeyse her zaman S serilerinde orta segmente göre fazla. İyi düşünün bence ,adı var işlevi yok/az özelliklere kanmayın
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Dostum bir kaç yanlıl bilgilerin var.

A54 mesela S21 serisnin kameralarına sahip, dediğim durum mevcut ve lensleri bahsediyorum.

45 Watt evet aşırı bir **bleep** yaratmıyor ama bu kabul edilir mi 2 kat daha fazla para ver o senden saha iyi olsun bir konuda. S10e güzel telefondur falat zaman değişiyor, dediğiniz durum S10E için geçerli olmasa da S21 S22 serisi için geçerli
0 Likes
_ak24_
Active Level 5
Galaxy S
İkisini epey de karşılaştırdım ve yanlış bilmiyorsam aynı lens olsa aynı MP ye sahip olmaları gerekmez mi, hiçbir kameralarının MP si aynı değil, ayrıca birkaç performansı çok etkilemeyen kısımlar hariç a54 neredeyse hiçbir şeyde düz s21 in önüne geçememiş ve aralarında 2 yıl **bleep** var ,ona rağmen bu sonuçlar ve bende bundan bahsediyordum
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Aynı Mp sahip kameralara sahipler, hatta daha iyi kameralara da sahip A54.

Aslında donumu elite veya daha iyi, aradaki temel farkın sebebi işlemci aradaki işlemci farkı yüksek bu yüzden A54 daha zayıf kalıyor. Şöyle düşün dostum bir telefona 1000 dolar civarı para veriyorsun, 2 sene sonra 500 dolarlık bir telefon senin telefonla eşit veya daha iyi bir kamera deneyimi sunabiliyor.

Konuyla ilgili planlamaları incelerseniz arasındaki **bleep** aşırı az.1743190762855.jpg
0 Likes