cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

Videoda takılmadan , akıcı bir şekilde ×100'e kadar zoom yapilabildigi görülüyor. S24 ultra'daki o mide bulandırıcı takılmaları... View Post

Başına böyle bir durum gelen varmı 8 ay önce s24 ultra aldım titanyumun daha dayanıklı olduğu iddia ediliyordu bu süreçte kılıfsız asla kullanmadım... View Post

Samsung tab s9 fe + ın samsung s23 fe telefonundan daha akıcı ver performanslı olması normal mi ? S23 fe çoklu uygulamalarda ya da arayüzde bazen... View Post

Sizce gidişat nasıl arkadaşlar genel olarak herhangi bir güç tasarrufu felan açık değil Wifi üzerinden kullanım sağlıyorum parlaklık normal ne yüksek... View Post

S24 css si değiştirip One ui7 kurdum aramaları kaydetme özelliği gelmemiş bunun için ne yapmam lazım acaba bilgisi olan var mı ? Veya önerebileceğiniz... View Post