1.30 senedir devam eden sorunum çözülmüyor. Desteğe süreci 5 kere tekrar etti Aynı şeyler yok geri bildirim yok carr yok curt ÇÖZÜLMÜYOR. alışveriş... View Post
1.30 senedir devam eden sorunum çözülmüyor. Desteğe süreci 5 kere tekrar etti Aynı şeyler yok geri bildirim yok carr yok curt ÇÖZÜLMÜYOR. alışveriş... View Post
Sonuçlar gördüğünüz gibi ekran açık kalma süresi 3 saat 14 dk şarjım %35. Oyun vs. oynamadım kullandığım uygulamalar orada... View Post
S23 Ultraya bugün itibari ile nisan güncellemesi gelmiş bulunmakta. Güncelleyebilirsiniz. View Post
Dostlar merhaba, elimdeki A26dan 6 aydır falan kullanıyorum pek memnun değilim ve yükseltmek istiyorum. 4 model arasında kararsız kaldım. S24, S25 fe,... View Post
Telefonumun rengi bi ara soluk gelemye başladı ayarlara baktıpım zamn böyle tıkladığım zaman uyarı veriyodu ve erişebilirlikte hiçbir ayar yapmadım View Post
Arka plana aldığım uygulamalar telefondaki bütün kısıtlamalar kapalı olmasına rağmen arka plana aldıktan sonra kapanıyor bazen yaptığım uğraştığım... View Post
Sadece güvenlik View Post
Normalde yıllarca ne zaman güncelleme gelse telefonu sıfırlar öyle kurardım. Telefonuma gelen güncellemeler custom beta güncellemesi olduğu için ayda... View Post
Merhaba Samsung s25 fe kullanıyorum ama kilit ekranı saat sitilleri çok az değil mi sizce de Xiaomi de Apple da honor da bir sürü seçenek var Samsung... View Post
S26 kullanan varsa yada 8.5 kullanan uygulama kilidi geldi mi View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 675 | |
| 563 | |
| 552 | |
| 488 | |
| 487 |