cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Alınmaz

(Topic created on: 06-27-2024 10:32 PM)
909 Views
feyyazS22
Active Level 5
Options
Galaxy S
S22 aşırı ısınma kasma donma hatalar falan filan sıkıldım artık gerçekten satıp iphone xs mi alsam ne yapsam rakip firmanin 2018 de cikardigi telefonu 2022 de cikaramamissin ne diyim samsung gozumde bu kadar artik üretim hatası bir telefon tüm s22 lerin toplanması lagzim şakasız
OnurS22
Active Level 7
Galaxy S
Yok kardeşim yeni güncelleme geldi yükle farkı göreceksin düzeltmişler.
0 Likes
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Yok **bleep** yok oyun oynarken video izlerken ayni hatalar ayni donma kasmalar otomatik performans düşüren bi şey getirmişler oyunlar için telefon ısındığinda performansı düşürüp telefonun ısısını koruyan onuda açmıyorum açmakta istemiyorum o kadar para verip aldığım telefonu niye düşük performansta kullaniyimki madem kullanicilara dusuk performansta kullandirtcaksin S serisi adı altinda cikartma bu telefonu
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S22 bende kullanıyorum aşırı ısınma var fakat eskisi gibi çok değil. Kamera da çok fazla ısınıyor onun dışında kronik bir pil problemi var. 2 sene içinde 2 kere anakart ve pil değişti düşün yani. Bende artık İphone a geçiş yapacağım. 6.1.1 ile se düzelmeyecek
0 Likes
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Yok duzelmez guncelleme ile duzelecegini saniyolar ona guluyorum üretim hatası diyorum guncelleme ile duzelcek diyolar 2 yıldır
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam evet sıkıntılı telefon da oyun oynanmadığı sürece çok sıkıntı yaratmıyor bence ben alalı 1.5 yılı geçti herhangi birşey değiştirmedim şuanlık ancak s23 s24 veya ios geçme imkanı varsa düşünmeden geçilir
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Ayrıca hocam ben aldığımda 20k gibi bir parası vardı ve hala aynı fiyatına göre alınacak en güzel en premium cihaz bence o yüzden tercih etmiştim
0 Likes
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Cihaz premium fiyatıda uygun ona lafım yok cihazı eline alınca şöyle bi bakınca bile vaybe diyor insan görüntüsü falan çok guzel ama böyle guzel gorunumlu bi telefonu hiç etmişler Vapor-Chamber soğutmali yapmalari lagzimdi diğer sd8 gen 1 kullanan tüm telefonlarda Vapor-Chamber varken s22 de niye kullanmadilar anlamadim ısı yalıtımı yok telefonda direk çipsete vuruyor bu da performansı düşürüyor
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Plus ve Ultra modeline Vapor koydular s22 küçük diye bakır soğutma koydular o da yetersiz
0 Likes
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Evet malesef
0 Likes
Galaxy S
Siz s22 sevmezken benim garibanlık😔1719532033307.jpg