Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Arkadaşlar takip etmeye yeni yeni başladım eğer bu soruyu onlarca defa gördüyseniz kusuruma bakmayın. Güvenlik güncellemeleri yaklaşık olarak ülkemize... View Post
Yan tuşa basılı tutunca flash açıyordum ui6.1 de. Şimdi ui7 geldi, yan tuşta hala flash var. Yan tuş ayarlarında ise gemini çalıştirma seçeneği mevcut... View Post
AR(Yeni ismiyle Avatar düzenleyici uygulamasını galaxy store üzerinden indirdim ama açamıyorum. Ayarlardan aç butonua basınca crash veriyor. Ana... View Post
TELEFONU SIFIRLAYIM MI YENIDEN KURULUM ZOR OLUR AMA View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. YA DÜZGÜN YAPMADIYSANIZ GÜNCELLEMEYİ PAYLAŞMASINLAR. YOUTUBDAN... View Post
Kurulumu yaparken samsung account şifresi ve e postası istiyor mu sanki 0 telefon kurarmis gibi mi acaba bilgi verirseniz sevinirim View Post
Güncellemeyi yaptım s24u da bikac haftadır bana daha az gidiyor gibi geliyor. Sizce nasıl? View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/bfuwfNgrdT6U View Post
User | Likes Count |
---|---|
1510 | |
1384 | |
1278 | |
900 | |
801 |
User | Count |
---|---|
48 | |
44 | |