cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Samsung pişmanlıktır

(Topic created on: 02-04-2023 11:06 AM)
502 Views
yasinkrll
Active Level 6
Options
Galaxy S

image

S22 cihazında 1saat 5 dk kullandıktan sonra %25 kayıp gerçekten hayal kırıklığı her aksam ayni saate sarja takmaktan bıktım wifi sorun uygulama optimizasyonu sorun batarya sorun Android 14 ve one 5.1 ile bir toparlama olmazsa bu cihazı satacağım aldığıma pişman oldum benim yaptığım hatayı yapmayın bu cihaz alınmaz 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba yasinkrll,

Samsung Members uygulaması içerisinden "Destek > Tanılama > Pil Durumu" bölümünden test ettiğinizde, donanımsal bir sorun gözükmüyorsa, inceleme yapabilmemiz için Samsung Members uygulaması üzerinden hata ile ilgili raporunu ve sistem verilerinizi göndermenizi rica ederiz. Ekibimiz, cihazınızın durumunu kontrol ederek, uygulama üzerinden size geri dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için, aşağıda bulunan linkteki adımları takip edebilirsiniz.

Ayrıca pil tüketimini azaltmak için;

• Cihaz bakımı özelliğini kullanarak cihazı optimize edin.
• Cihazı kullanmadığınızda, Güç tuşuna basarak ekranı kapatın.
• Güç tasarrufu modunu etkinleştirin.
• Gereksiz uygulamaları kapatın.
• Kullanmadığınızda Bluetooth ve GPRS (Konum) özelliğini devre dışı bırakın.
• Kullanmadığınızda Wi-Fi özelliğini devre dışı bırakın.
• Senkronize edilmesi gereken uygulamaların otomatik senkronizasyonunu devre dışı bırakın.
• Arka ışık süresini azaltın.
• Ekran parlaklığını azaltın veya otomatik ayarlayabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

12 Comments
Galaxy S
Valla bende sevmiyorum artik samsung açikçcasi xiaomi gibi diyer markalrda ayni pil komusunda abartan bir telefon yapmislar doogee v max 22000 mah bataryasıyla 10 gün sarji gidyir
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
1 saat 5 dakika da %25 şarj gitmesi normal değil ama ekran kapalı 8 saat 30 dakika var. 8 saat 30 dakika az bir şey mi? Onu da hesaba katınca gayet normal.
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
Oradaki uygulama kullanımları çok az rakibi iphone 13 de böyle bir kullanimla %de 5 en fazla %7 kayıp oluyor 8 saat 30 dk ekranın kapalı kalma süresi kullanmaya başlayınca onun da bir önemi kalmıyor en fazla 5 buçuk saat çoğu zaman eve batarya bitmiş bir şekilde geliyorum umarım bu pil ve uygulama optimizasyonu sorunu çözülür
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Valla diğer markalar onların rakipleri hakkında pek bir bilgim yok burada Samsung cihazların pil kullanımlarına baka baka Samsung cihazlar içinde karşılaştırma yapabiliyorum S22'de 1sa5dk+8sa30dk kullanım diğer Samsung cihazlara göre normal. Diğer markalardan bi' iPhone 13 Pro'yu biliyorum teyzem onu kullandı bir ara telefonunda sorun çıkmış bana getirdi düzelttim sonra da pil kullanımına baktım günde 2-2.5 saat bakıyor %20 seviyesine kadar düşüyor.
veunex
Active Level 4
Galaxy S
Uygulamalarınızı derin uyku moduna alın ve bixby routines ile 5G'yi kapatın faydasını göreceksiniz. Kulaklık kullanmıyorsanız ayarlar kısmındaki arama kısmına "nearby device" yazarak gelen kutucuğu kapatınız.
veunex
Active Level 4
Galaxy S
Kulaklık mikrofonunda sorun yaşarsanız "nearby device" seçeneğini geri açın
veunex
Active Level 4
Galaxy S
Ayrıca senkronizasyon,konum,nfc gibi özellikleri kullanmadığınız durumlarda kapatın
Apollo_457
Active Level 10
Galaxy S
Xiaomi alın iyi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kötü olabilir ama cihaz bataryası küçük olduğu için bunu normal olarak karşılamanız lazım