cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

İade

(Topic created on: 08-02-2023 04:47 PM)
441 Views
busra98
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy s22 ultra aldım ama kullanmaya başlayalı 5 gün olmasına rağmrn aşırı bir ısınma problemi var ve çok rahatsız ediyor. İade şartlarında ön jelatinin çıkması halinde alınmaz gibi bir madde vardı sanırım. Koruma jelatini çıksada iade edebiliyor muyum ve iade kabul ediliyor mu? 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S

İade şartları kontrolü için cihazınızın servis teknisyeni tarafından kontrol edilmesi gerekir. Bi hata raporu gönderin önce daha sonra yedek alarak servise verin

View solution in context

9 Comments
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
İnternetten almafıysan zor
0 Likes
busra98
Active Level 3
Galaxy S
İnternetten aldım direkt samsungun kendi internet mağazasından
0 Likes
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
O zaman iade edebilme ihtimalin yüksek sitesinde iade şartları yazıyor bir bak istersen veya arayıp ta bilgi alabilirsin
0 Likes
Galaxy S
Açılmış ürünler iade olmaz öyle biliyorum garanti bakar anacak ısınma için garantiye gitmesi gerek maalesef iade işlemleri çok zor
0 Likes
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Evet bende öyle okudum yinede sormak istedim artık bir servise gidicek yapıcak bir şey yok bu şekilde kullanmak hoş değil çünkü
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Dolaylı yoldan cihazı rahatlatarak yapabilirsin.Kullanmadıgın uygulamaları derin uyku moduna al,ekran yenilemeyi yükselt,animasyon geçişlerini kapat(geliştirici seceneklerde),animasyon efektinin tikini aç(bildirim paneline animasyon yaz çıkıyor,cihazında yüklü oyun eklentilerininin ayarlarını düzenle.Bunkarı yaptıktan sonra önbellekleri temşzleyip yeniden başlatarak kullanırsan,hem daha az ısınır hem de daha fazla performans alırsın.
0 Likes
busra98
Active Level 3
Galaxy S
Bunların çoğu dediğin şekilde zaten bu şekilde olmasa nasıl bir ısınma olur hayal dahi edemiyorum
0 Likes
Mekanik19
Active Level 2
Galaxy S
Cep telefonlarında tekno marketlerin genel prensibi hat takılmış cihazların geri alınmaması yönündedir. Cihaza sim kart takıldıysa ki yüksek ihtimal öyledir. İnternet sitesininde geri alması mümkün görünmüyor. Bir umut....
0 Likes
Solution
Galaxy S

İade şartları kontrolü için cihazınızın servis teknisyeni tarafından kontrol edilmesi gerekir. Bi hata raporu gönderin önce daha sonra yedek alarak servise verin