Oyun oynarken, bildirim gelmesini ,nasıl engelleriz acaba, bir türlü bulamadım ben. View Post
Oyun oynarken, bildirim gelmesini ,nasıl engelleriz acaba, bir türlü bulamadım ben. View Post
Bugün tam bir yaşına girdiği için ona bir hediye almayı düşündüm ben de çok anlamlı bir hediye iyi günlerde kullanır benim canım s24 FR View Post
hangisi daha iyi View Post
Sayın Samsung Destek Ekibi, Kullanmakta olduğum Samsung Galaxy Tab S9 cihazımı son sürüme güncelledikten sonra, Samsung DeX özelliğine erişim... View Post
IA gramer ve imla düzenlemede hiçbir uygunsuz kelime olmamasına rağmen "Uygunsuz içerik içeriyor olabileceği için bu metin kontrol edilemez."... View Post
Merhaba, az önce s24+ plus siparişi verdim.hangi adaptörü almamız lazım, sanırım 45w samsung orjinal adaptörü olmalı ama bulamıyorum, kendi sitesi... View Post
Başka telefonlara baktığımda tiktoğun bu kadar kullandığını göremedim, arka planda kapatmama rağmen pili bu kadar tüketiyor nasıl düzelir bu View Post
Herkese hayırlı cumalar store'ye cihaz bakımı güncellemesi gelmiş View Post
Arkadaşlar s25 ultra cihazım son günlerde çok ısınıyor hemde ısırdığında daha önce parlaklığı düşünmezdim. Şimdi parlaklık düşüyor. Sebebini bilen... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1821 | |
| 1608 | |
| 500 | |
| 406 | |
| 394 |