cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Alınmaz

(Topic created on: 06-27-2024 10:32 PM)
907 Views
feyyazS22
Active Level 5
Options
Galaxy S
S22 aşırı ısınma kasma donma hatalar falan filan sıkıldım artık gerçekten satıp iphone xs mi alsam ne yapsam rakip firmanin 2018 de cikardigi telefonu 2022 de cikaramamissin ne diyim samsung gozumde bu kadar artik üretim hatası bir telefon tüm s22 lerin toplanması lagzim şakasız
33 Comments
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Galaxy S23'e geçmek isteyebilirsiniz. S23 serisiyle ısınma sorunu neredeyse tamamen çözüldü.
0 Likes
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Evet s23 ile s22 arasinda iyi **bleep** var ama şöyle diyim s3 ten beri samsung s serisi kullaniyorum s serisinin en sevmediğim telefonu s22 oldu s23 e geçmeyi dusunuyordum ama kararsizim samsungun yaptiklarindan sonra artık markayi değistirmeyi dusunuyorum model değiştirmekten ziyade o raddeye geldim
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam model değişeceksen ios geç bence diğerlerine geçmek saçma olur
feyyazS22
Active Level 5
Galaxy S
Öyle yapıcam böyle giderse s23 e gecmek istiyordum ama android telefonlar hep boyle bişey degiscegini pek sanmıyorum
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S
İos geçin hocam yada s25 bekleyin
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 3
Galaxy S
Xiaomiye geçin bence,Xiaomi 12T Pro gibi ucuz ve çok daha iyi telefonları var.Sizi üzmicektir
0 Likes
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Günlük kullanım için Galaxy S23/Galaxy S23+ yeterli olur, herhangi bir ısınma sorunu yaşamazsınız. Ancak oyun oynuyorsanız daha gelişmiş soğutma sistemi olan Galaxy S23 Ultra'yı tercih etmelisiniz. Artık hangi modele geçerseniz geçin almadan önce soğutma sistemini araştırın.
0 Likes
Beluga111
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşımda s23 var ısınma sorunu çok yok ve 120fps pubg fln çok performanslı ve overheating şuana kadar hiç yaşamadı
Beluga111
Active Level 6
Galaxy S
Bence model değiştir ios a grçince alışkanlıkların drğişecek birde ios fiyatları çok pahalı eğer fiyatta sorunum yok diyorsan s24 serisine geçmeni öneririm ama brnce samsungun yeni nesil en iyi telefonu s23 serisi arkadaşım kullanıyor ve çok memnun
0 Likes