cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Ultra Aralık Güncelleme Yaması

(Topic created on: 12-14-2022 12:09 PM)
228 Views
MertKemal
Active Level 9
Options
Galaxy S

S21 Ultra Cihaz için Aralık güvenlik güncellemesi geldi. Android 13 sonrası 2.güncellemesi oluyor

NOT: TÜRKİYE İÇİN BEKLERSENİZ DAHA ÇOK UZUN ZAMAN BEKLERSİNİZ ANDROİD 13'Ü

image

image

MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Csc değişimi yapın demiyorum kimseye. Soran olursa yazıyorum nasıl olduğunu. Herşeye atlamayın
ozzyas
Active Level 5
Galaxy S
Kardeşim zahmet olmazsa bana csc değişimini yazabilirmisn nasıl oluyor
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Yani sen demesen daha iyi sanki. Çölde susuz kalmışsın ya güncelleme gelmeyince. Boş boş sallerken ne yazdığını düşün önce kardeşimScreenshot_20221214_105903_Samsung Members_1000008469_1671004753.jpg
Galaxy S
Ben orda neyi kastetmisim iyi oku anla ironi yaptım ben orda senin gibi güncelleme takıntısı olanlara
kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
Csc nasıl değişiyor Türkiye de kullanım için garanti de vs sorun oluyor mu Rom değil dimi bu
MertKemal
Active Level 9
Galaxy S
Rom değil. Sadece güncelleme aldığı ülke değişiyor. Garanti dışı kalmaz
Youtube aratın videolar çıkıyor
Galaxy S
Gerek yok en fazla iki hafta daha bekleriz cokmu dert yani bendede s21 var 12 olsa ne 13 olsa ne
Neo71
Active Level 3
Galaxy S

bu samsung u anlamak mümkün değil hızlı güncelleme veriyor sonuçta ama güncel olmayan bir  samsung türkiye, yine kendini güncellemekten aciz bir güncelmiyiz sitesi, a 23 e dün akşam güncelleme geldi. sitede hala teste, s8 tablete geldi hale teste s21 ultranın adı yok. güncellediği telefonlar aralıkta duruyor. Ne yaptığını bilmeyen bir Samsung Türkiye yönetimi var. Bu kadarı becerdiklerine hayret...

Solution
daktilo84
Active Level 7
Galaxy S
Apple bu yüzden pahalı. 😃 Güncelleme ve hizmet. Kaliteyi ucuza alamazsın.
Neo71
Active Level 3
Galaxy S

Anca irtibat verin arayalım, netice çalışmalar devam ediyor...😀