cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S24 ultra güncelleme sorunu

(Topic created on: 01-29-2025 11:48 PM)
429 Views
Alparslankura
Active Level 3
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba,

S24 ultra kullanıyorum ancak cihaz hâlâ Aralık güncellemesinde kaldı 
Her gün yeni güncelleme var mı diye bakıyorum ancak ocak 2025 güvenlik yaması güncellemesi dahi gelmedi.
Benzer sorun yaşayan ve çözümünü bilen var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Siz de benim gibi Avrupa sürümünü kullanıyorsunuz hocam. Avrupa sürümüne ocak yaması gelmedi zaten. Muhtemelen One UI 7 ile beraber verecekler ocak yamasını.

View solution in context

25 Comments
Alparslankura
Active Level 3
Galaxy S
Güncelleme ekranı bu şekilde 1738183710242.jpg
0 Likes
Solution
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Siz de benim gibi Avrupa sürümünü kullanıyorsunuz hocam. Avrupa sürümüne ocak yaması gelmedi zaten. Muhtemelen One UI 7 ile beraber verecekler ocak yamasını.
Alparslankura
Active Level 3
Galaxy S
Gerçekten sonunda bulduk galiba cevabı
Hocam çok teşekkür ederim 🙏👏
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim 😊 Hocam telefon hakkında kısmına girip yazılım bilgileri bölümünde "servis sağlayıcı yazılım sürümü" kısmını ss atma şansınız var mıdır acaba ?
0 Likes
L-DRAGO
Active Level 10
Galaxy S
Cihazınızın yazılımından hariç bölgesini merak ettim hocam. Sizin cihaz şu an singapur bölgesinde görünüyor. Bundan önceki sürümleri sorunsuz bir şekilde cihazınız aldı değil mi hocam ? Bide daha önce cihazınızın bölgesini bilgisayar üzerinden değiştirdiniz mi ? Son soru: cihazınıza bilgisayar üzerinden yazılım attınız mı ?
0 Likes
Alparslankura
Active Level 3
Galaxy S
Hayır hiç bir şey yapmadım önceki güncellemeler sorunsuzca aldı ancak **bleep** almadı
GodFather36
Active Level 2
Galaxy S
Orda kalmanız iyi bende aynı cihaz ocak güncellemesi sorunlu gelsede yüklemeyin şubatta one uı 7 gelecek sabredin 😊
0 Likes
Alparslankura
Active Level 3
Galaxy S
Sende Ocak güncellemesi geldi mi peki
0 Likes
GodFather36
Active Level 2
Galaxy S
Ondan bahsettim geldi fakat sorunlu uygulama çalışmamasına rağman cihaz yazılımı kendi kendini meşgul edip cihaz boşta iken şarj götürüyor
0 Likes