cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra Güncelleme

(Topic created on: 02-10-2025 11:15 PM)
273 Views
Origyn
Beginner Level 5
Options
Galaxy S

Merhabalar, S24 Ultra cihazıma ocak yaması gelmiş fakat kontrol ettiğimde cihaz güncel uyarısı alıyorum. Yaklaşık 20 gün olmuş yama çıktığından beri. Aralık paketini kullanıyorum hala. 

Model Numaram 
SM-S928B/DS
Singapur menşei 

Not: Firmware sayfasından kontrol ettiğimde yama geldiğini görüntülüyorum.
8 Comments
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Knox Status uygulamasını playstore üzerinden yükleyip ekran fotoğrafı atabilirmisiniz birşeye bakıcagım :)
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
O ne işe yarıyor
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Eğer cihazın garanti dışına çıktıysa 0x1 olarak gösterir veya farklı fakat 0x0 ise garanti kapsamındadır bende bunu sormamın nedeni cihaz garanti dışına çıktıysa Samsung destegi kesebiliyor bazen bunu anlamaktı amacım
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
Peki nasıl bir müdahalede bulunulursa 0x1 oluyor? Hangi ihtimaller için geçerlidir bu?
Zafercan
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler dostum🙏
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Rica ederim ne demek :)
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Eğer cihazınıza resmi olmayan veya özel bir ROM yüklerseniz, Knox sayacı hemen bunu **bleep** eder ve artar. Custom recovery (TWRP, CWM vb.) yüklediğinizde de Knox devreye girer ve sayacı yükseltir. Root atarak sistem dosyalarına müdahale ettiğinizde, Knox bunu güvenlik ihlali olarak algılar ve sayacı artırır. Orijinal olmayan bir kernel yüklediğinizde yine aynı şekilde Knox sayacı yükselir. Bootloader kilidini açtığınızda da Knox, cihazın güvenliğinin tehlikeye girdiğini düşünerek sayacı artırır.
0 Likes
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Bekir_S22_S24,

Ürüne yetkisiz müdahale ile kurulan resmi olmayan yazılımlar cihaza kalıcı zarar verebildiği gibi ürünü garanti kapsamı dışına da çıkarabilmektedir. Stabil kullanım için yetkisiz işlemleri önermemekteyiz.

Teşekkürler. 
MOD