cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung, Altı Cihaz İçin Aralık Ayı Güncellemesini Yayınladı

(Topic created on: 12-12-2024 08:39 PM)
313 Views
MelihUyanıkS23FE
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus, Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24 FE, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Flip 6 için önemli bir güncelleme yayınlandı.

image

Samsung, amiral gemisi Galaxy S24 serisinin yanı sıra Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Flip 6 olmak üzere altı akıllı telefonu modeli için Aralık ayı güvenlik güncellemesini yayınladı. Güncellemeyle ilgili henüz bir açıklama yok, ancak genellikle hata düzeltmeleri ve daha önce açıklanan bazı güvenlik açıklarını kapatıyor.

Aralık ayı güvenlik yaması Galaxy S24 serisi modeller için One UI 7’nin daha önce yayınlanan beta sürümüne dahil edildi. Güncelleme şimdi beta programına dahil edilmeyen tüm Samsung Galaxy S24, Galaxy S24 Plus, Galaxy S24 Ultra ve diğer Galaxy cihazlar için mevcut olduğunu belirtelim. Galaxy S24 serisinin yanı sıra Galaxy S24 FE, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Flip 6 için de güncellemenin dağıtımına başlandı

image

Galaxy S24 FE, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Flip 6 için Aralık ayı güvenlik yaması Avrupa’da yayınlandı, Galaxy S24 FE için ürün yazılımı S721BXXS3AXK6 sürümüyle gelirken; Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra için ilgili yama Güney Kore’de S92xNKSS5AXKA sürüm numarası altında dağıtılmakta.

5 Comments
orhans24Fe
Active Level 4
Galaxy S
Güncellemeyi indirenler burda mı🙋‍♂️
Galaxy S
Knk bize daha gelmemis ama hafta sonu veya hafta ici gibi gelir
GRKN17
Expert Level 4
Galaxy S
Yurt dışı olan cihazlar almış diye duydum bize daha gelmemiş
Galaxy S
Şimdi baktım, güncelleme gelmemiş.
Galaxy S
Her verilen güncelleme ile cihazların performansını ve pilini etkiliyorlar, bence bilerek yapılıyor, ben artık cihaz güncellemesi yapmayı düşünmüyorum, güzelim cihazları mahvediyorlar