cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe mi , S20 FE Snapdragon mu ?

(Topic created on: 03-27-2022 03:29 AM)
2843 Views
ufkfrtn
Active Level 1
Options
Galaxy S

Galaxy A51 kullanıcısıyım. 

S21 Fe veya S20 Snapdragon versiyonu arasinda gidip geliyorum. S21 Fe tasarımı çok güzel, telefon çok hızlı ve asla donma kasma yapmıyor. Fakat batarya konusunda cok fazla kötü yorum var. 
7 ila 10bin TL verip ,4000mAh bataryali A51 den daha kötü bataryası olan cihaz almak istemiyorum.
Siz ne düşünüyorsunuz hangisini tavsiye edersiniz S21 Fe ve S20 Fe kullanıcıları ne düşünüyor?
15 Comments
ypmbklm
Beginner Level 2
Galaxy S
S21 plusta düşünülebilir illa fe ler arasinda kaldiysan s21fe olan daha ileriye donuk ve tasarımı çok hoş +batarya kısmında ise pek bi farklilik olmuyacagini dusunuyorum
0 Likes
kkoguzkk
Active Level 5
Galaxy S
S21 FE tabiki de. Arkadaşımda A52s var. Sadece kamerasında bile inanılmaz **bleep** gözlemledik. Batarya konusunda biraz daha iyi sonuç almak isterseniz, S21 Plus alabilirsiniz ama 2000 TL fiyat F-arkını ödemeye değmez bence.
0 Likes
LAWYER26
Active Level 5
Galaxy S
Ben s20fe kullanıyorum ama kesinlikle 21fe mağazada biraz inceledim kullanımı cok keyifli özelikle dinamik amoled efsane olmus
TabS7ege
Active Level 8
Galaxy S
Ben de seninle aynı telefonlar arasında kaldım. S20 Fe yi öven çok insan var ama S21 Fe de kullanıcı sayısı mı azdır bilinmez çok az cevap veren var. Donanım haber formunda da soru cevap şeklinde ilerledim. S21 Fe nin ekran süresi S20 Fe Ye göre 30dk ila 1 saat arası daha az gidiyor ama 5g özelliğini bixby routines ile kapatırsan arada neredeyse hiç **bleep** kalmıyor. S21fe and15 alacak, S20fe and 14. İşlemci farkı aman aman değil. Ama s20fe yazılım olarak kısılmış sanırım fortnite gibi zorlayıcı oyunlarda 30fps sınırı var (865 li cihazlarda normalde 60 fps desteği olmasına rağmen), S21fe de 30 fps sınırı yok. Bence S21 Fe daha mantıklı
0 Likes
NMKŞENER
Active Level 6
Galaxy S
S20 FE PİL TESTI (3G) Screenshot_20220327-003545_Device care.jpg
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
S21 fe de hafıza kartı desteği yok
0 Likes
Galaxy S
S21 fe tabiki çok iyi bir cihaz ama eğer o cihazdan iliklerine kadar yararlanmayacaksan fazla para verip onu almaya bence gerek yok şu anda s20 fe snapdragon bulunamayacak fiyatlarda bulunamayacak özelliklere sahip bir fiyat aklında telefon alma fikri olanın kaçırmaması gereken bir cihaz.
0 Likes
Galaxy S
Bu arada m serisi haricinde hiçbir cihazdan o denli bir pil performansı beklentisiyle almayın çünkü üzülürsünüz. Yeni cihazlarda çok sağlam özelliklerde küçük batarya olunca oyun oynamazken 1 günü çıkartıyor anca. Oyun oynadığınızda süreye bağlı ya 1 günü zorluyor yada çıkartmıyor. Buda aklınızda bulunsun ama süper hızlı şarj destekleri olduğu için bi 15 dk ek şarj bile fazlasıyla yetiyor acil zamanlarda
0 Likes
NMKŞENER
Active Level 6
Galaxy S
S20FEScreenshot_20220327-003545_Device care.jpg
0 Likes