cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung Mantık Hataları

(Topic created on: 01-29-2025 02:06 PM)
499 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

10 yıldır Samsung kullanıcısı olarak Apple markaya geçiş yaptım sonrasında Samsung model yedek cihaz aldım android ekosistemi olarak Peki neden İOS cihaza geçiş yaptim hızlıca aciklim 

1 : Ekranları güzel olsada A ve S FE modellerin ekran kasa oranları cidden düşük fiyatına göre 

2 : Apple gidiyor kulaklik girişini kaldiriyor sende kaldırıyorsun Apple gidiyor adaptoru kaldiriyor sende kaldırıyorsun Apple yarın jutuyu kaldirsa sende mi kaldiricaksin Tövbe yarabbim

3 : Eskiden daha fazla ozellik getirirken şimdi Apple copy to paste olmuşsun herseyini kopyala ( Nerde o S7 Edge zamanı ) 

4 : yıllardır çileden çıkartan exynos faciası aynı fiyata snapdragon satılırken exynos ile darlaman ve şuanda rekabetçi olmayan exynosu kaldırıyorsun eğer snapdragon satsaydin S1 den beri şuanda daha çok iyi ilgilenirdi ama gereksiz işlemci koyman çok kötü Amerika'ya snapdragon bize exynos bizde koyduk tekmeyi ülkede en çok Apple satılıyor çünkü işlemciyi kisitlamiyor senin gibi eskiden arkadaşlarımın %70 Samsung kullananlar şuanda %5 e düştü hepsi Apple kullanıyor kullanıcı sayısı düşüyor gittikçe hemde fiyatlarda rekabetçi değil aynı fiyata ios alabiliyorsun

5 : Cidden soruyorum 5 yıldır aynı kamera sensörü aynı şeyler 100x diyorsunuz S20 ultradan sonra Samsung geriledi iyice kamerada yenilik yok sensör değişmiyor aynı ürün piyasaya sur yeter artık Apple bile sensör büyütüyor birşey ekliyor sen aynı şeyleri tekrar yap

6 : yıllardır 25W ve 45W yeter artık artırın 65W 90W yap yeter S10 litede 45W varken S25 te 25W var rezillik ötesi bu kafayla gidersen Samsung'un batışı yakındır size soylim 

7 : A serisine rekabetçi olmayan ekran kasa oranı rekabetçi olmayan islemciler koyuyorsun rezillik aynı fiyata snapdragon daha iyi cihazlar satılıyor android tarafinda millet neden alsın 

8 : Eskiden fiyatta avantajliydin artık iosla aynı fiyattasin tebrikler artık batışınız yüksektir çünkü donanim ve yazılım birbirine uyumlu değil tek bir firmadan çıkmıyor yazılım Google'dan donanım qualcoomdan sen sadece tasarım yap onu bile ve beceremiyorsun A serisi S serisi birbirine benziyor hiçbir yenilik yok S25 plus fiyatına 15 Pro aliyorsun ve 15 Pro daha iyi millet neden S25 plus alsın ki 4K da bile 15 Pro daha iyi sosyal medyadada 

9 : Eskiden daha kaliteliydi Nerde o 2016-2017 Samsung Nerde şuanda 2021-2025 Samsung modelleri cidden rezillik A serisine 4 GB ram koyup 6 yıl güncelleme ver ( A16 ) S20 cihazı 8 GB ram snapdragon versiyonuna güncellemeyi kes cidden rezillik Apple bile XS modeline İOS 18 verdi yazıklar olsun S23 diyoruz o bile 8 GB ram ile 4 yıl alacak cidden rezillik

10 : Eskiden 2017 serilerinde cam metal derken 2019 dan 2025 e kadar **bleep** gördük kaliteni düşürdün 

11 : yazılım çok geç geliyor A serisine M serisine de S serisine de ama iPhone modelleri tanitildiktan sonra hemen geliyor donanım yazılım uyumu olduğu için iPhone 11 bile zar zor kasıyor Rami 4 GB olmasına rağmen ama aynı Rami Samsung'a koy cidden kasar android ios demeyin yazilimi iyi olan her telefon ios olabilir 

12 : S10 plus cihazında gidip instgram ile anlaşmamız var diyip bir yıl sonra o özelliği kaldirman rezillikti sırf o yüzden Samsung'tan soğudum 

13 : S25/24/23/S22/S21 SERİLERİNDE HİCBİR YENİLİK YOK s20 modelin 12gb ram varken S24 te 8 GB ve S20 modelinde 2K varken S24 te 1080P

14 : SİMDİ ALDİGİN AMİRAL GEMİSİ S SERİSİNE VEYA A SERİSİNİN BİR YİL SONRA YARİ FİYATİNA KOYMAN CİDDEN SACMALİK İKİNCİ ELİNİ ÖLDÜRÜYORSUN AYNİ FİYATA SATAMİYORSUN DEGİSİM KAMPANYASİ DİYİP İPHONE MODELLERİNE DAHA YUKSEK VERİP SAMSUNGA YARİ FİYAT BİCİYORSUN CİDDEN ÜZÜCÜ 

15 : HİCBİR SEKİLDE SAVUNMAYİN BEN NEYSE ONU YAZİYORUM SAVUNAN VARSA UMRUMDA BİLE OLMAZ BU SİRKET 2020 SONRASİNDA COK DEGİSTİ BU KAFAYLA SONU NOKİA GİBİ OLUCAK HİCBİR YENİLİK GETİRMEYEN AYNİ URUNU PİYASAYA SUREN İSLEMCİ VE DONANİMİ BİLE SAMSUNGA AİT OLMAYAN TASARİMDA YENİLİK GETİRMEYEN S24 ULTRADAKİ SİVRİ HATLARİN SORUMLUSU OLUP S25 SERİSİNE BUNU DUZELTİYORSUN S24 TE NEDEN DUZELTMEDİN ONU DA YAPAMAZMİYDİN S25 EDGE DİYORSUN EDGE KAVİSLİ YANLARİ YOK URUNU BİLE PİYASAYA SURMEDİN CİDDEN REZALET
44 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Katılıyorum sana ama şimdi Apple fanboyu oldun geçmiş olsun😂

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
profilime gir apple fanboyu muyum aynı seriyi ona da yaptım
0 Likes
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy S

Yok burdakiler Samsung’un bi hatasını söyleyince hemen Apple fanboyu yapıyor seni

Anonymous
Not applicable
Galaxy S
hiç sorma aynı seriyi appleyede yaptım profilimde
d0cga2
Active Level 4
Galaxy S
Apple her zaman daha stabilize 15 pro kullanıyordum stabilize konusunda efsane idi. Ama One ui 7 ile düzeldi. Hangi cihazda mutlu isen onda kal hocam bende s24 e geçtim memnumum
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
cidden A17 Pro dan Exynosa mi geçtin ve stabilizasyon dan mi bahsediyorsun yazılım googlenin donanım qualcoom veya Samsung'un tek bir firma ayekinde değil
d0cga2
Active Level 4
Galaxy S
Evet gayet stabil çalışıyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
seni ciddiye almıyorum dostum kusura bakma Apple kullanmadiysan Apple kullan stabilite nedir onu gör üst model kullan hep düşük modele gitme gideceksende aynı yil çıkan android cihazlara bak ona göre karşılaştır stabiliteyi
0 Likes
d0cga2
Active Level 4
Galaxy S
15 pro ya kadar hepsini kullandım hevesini anlıyorum senin