cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Sosyal Medya Problemi

(Topic created on: 08-08-2023 02:00 PM)
322 Views
OgulcanSvr
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merhaba, s21 fe ile instagram veya twitterda dolaşırken videolar reels hikayeler hepsi kasıyor sesi bile takılıyor. Menü geçişlerinde buglar var rehbere tıklayınca çok geç açılıyor wpden bildirim gelince youtube donuyor. Çok saçma bir telefon olmaya başladı. 60 hz da ekran sürem 4 saati geçmiyor bile zaten.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OgulcanSvr,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
6 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çoğu kişide var bu sorun.Güncelleme gelirse belki düzelir ama uygulama ve markanın bu konu ile ilgilendiğini zannetmiyorum.
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
eğer geliştiri seçeneklerini kullanıyorsan 4X MSAA diye bir seçenek var belki onu açmışsındır onu açtıysan kapat düzelirmi bilmiyorum ama yinede dene bide uygulamaların önbelleğini temizle
0 Likes
OgulcanSvr
Active Level 6
Galaxy S
Yok hiç açmadım hatta telefona yeni format attım :(
0 Likes
sabırS22
Active Level 9
Galaxy S
benim telefon 9. yılina girecek ama sosyal medyada hiç donma kasma yok
0 Likes
heyo123
Active Level 8
Galaxy S
A53 kullanıyom mayıs ayındandan beri instagram reelsler kasıyo servise gittim bu bizlik sorun değil dediler halbuki kendileri instagramla çakışan yazılım verdiler
0 Likes
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba OgulcanSvr,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes