Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Telefonla konuşurken ahize cızırtı yapıyor normal müzik ve videolarda yok sebep nedir sizce View Post
Sürekli note serisi telefon kullanmış biri olarak ilk defa kalemsiz telefona geçtim. Not uygulaması en son kullandığım Note10 Lite'dakinden zayıf... View Post
Cihazım Samsung S22 Edge Aydınlatma Tarzını Aktif Edince Bildirim Kasarak Açılıyor Bunun Sadece Benim Telefonumdaki Sorun Olduğunu Düşünmüyorum Çünkü... View Post
Arkadaşlar merhaba, hala galaxy s22 alınır mı? View Post
s23 kırılmaz cam taktırdım dokunmarigi yavaşlıyo gec algılamaya başladı kırılmaz cam öneriniz var mı marka olarak View Post
Mobile legends oyununa tıkladığımda uygulama bilgileri açılmaya başladı. Oyun başlamıyor yani direk ayarlardaki uygulama bilgileri ekranı açılıyor... View Post
Arkadaşlar sizde de s24ultra ile video çekiminde zoom yaparken ani kırpma ve renk değişimi oluyor mu? Var mı bir çözümü? View Post
A54 kullanıcısıyım s serisine geçmek istiyorum bütçem var ama şuanda o kadarda uçmak istemiyorum s23 fe ve s22 arasında kaldım bütün kronik... View Post
1 hafta önce serviste yaptırdım amoled yanığını ekran değişti bişi yoktu şimdi yine amoled yanığı oluştu View Post