cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20fe android 12

(Topic created on: 12-19-2021 11:42 PM)
279 Views
Vueennx
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yarın android 12 s20fe cihazlara gelicekmi yoksa kademeli olarak mı gönderecekler 

8 Comments
Eren_SM-S918B
Active Level 7
Galaxy S
Aralık 20 ile ocak 20 arası s20fe'ye güncelleme gelecek ama tahminimce bu ayın sonunda veya ocak başı gelir diye tahmin ediyorum
0 Likes
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Yarın geleceğinin garantisi yok... Bu ay sonuna kadar gelir.
0 Likes
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
Her cihaza aynı anda gelemeyebilir sunucu yoğunluğu ve model koduna göre yayınlanma sırasına göre değişiklik gösterir 1 aylık süreç içerisinde tüm s20fe model cihazlara Android 12 yazılımı yayımlanacak şansınız var ise yarın bildiriminiz gelir :)
0 Likes
Vueennx
Active Level 7
Galaxy S
Ilk exynos modellere gönderirler ozaman
0 Likes
TechnoBit
Active Level 8
Galaxy S
Genel itibariyle öyle olacak gibi duruyor önceliği kendi mimarisine vericeklerdir
0 Likes
kolombo06
Active Level 6
Galaxy S
yarın gelmez arkadaşlar ben s20 plus kullanıyorum ona bile hala gelmedi testler devam ediyor bence ay sonuna kadar gelmez gibi herkese aynı anda verse Samsung harika olur bu testler ne zamana kadar sürecek acaba bilgim yok fakat beklemek sıkıcı
0 Likes
zcc
Active Level 8
Galaxy S
S20 ultra benim daha gelmedi guncelleme hic bir ülkeye gelmedi ki turkiyeye gelcek daha uzun surcek gelmesi glb ya
0 Likes
AKİF61
Active Level 3
Galaxy S
Tahminim bu ay içi mutlaka gelir çünkü Aralık güvenlik güncellemesi hala verilmedi muhtemelen android 12 beraberinde verilecek