Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post

Telefonu sıfırlamadan önce geçici cloud yedegi yaptiginda galeriyi yedekliyormu hepsini sifirlama sonrasi o yedegi geri yukleyince tum resimler... View Post

Selamlar, navigasyon barı ekranın üzerinde kalıyor bu sebeple aşağıda buton olursa basamıyorum. Navigasyonu barını kaldırmadan yapabileceğim bir çözüm... View Post

Merhaba arkadaşlar WhatsApp ta bir kaç gündür klavyeyi aşağıya indirince mavi bir ekran çıkıyor, silip geri yükledim uygulama güncel, cihaza reset... View Post

Cihazımda durduk yere arkada galerinin gizli kısmı açılıyor düzenli olarak samsungun bu konuda bişey yapmasını istiyorum        View Post

pubg mobile oynuyorum 120 fps geldi diye havalar soğukta olsa ev sıcak diye ısınıyor telefon memo cx07 almıstım güzel değildi soğutucu iade etmistim... View Post

Güçlendirilmiş pil taktırmıştık S22'ye orjinal çok pahalıydı. Şimdi biraz şarj olup duruyor. Pilden midir. Kendi orjinali şişmişti? View Post

galeriyi en iyi hangi sekilde yedekleriz sifirlama için View Post