Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Telefonu sıfırlamadan önce geçici cloud yedegi yaptiginda galeriyi yedekliyormu hepsini sifirlama sonrasi o yedegi geri yukleyince tum resimler... View Post
Selamlar, navigasyon barı ekranın üzerinde kalıyor bu sebeple aşağıda buton olursa basamıyorum. Navigasyonu barını kaldırmadan yapabileceğim bir çözüm... View Post
Merhaba arkadaşlar WhatsApp ta bir kaç gündür klavyeyi aşağıya indirince mavi bir ekran çıkıyor, silip geri yükledim uygulama güncel, cihaza reset... View Post
Yeni bir güncelleme yayınlanmış bağlantı hatalarını gideren fix güncellemesi yayında View Post
Cihazımda durduk yere arkada galerinin gizli kısmı açılıyor düzenli olarak samsungun bu konuda bişey yapmasını istiyorum View Post
Önerdiğiniz uygulama falan varmı rakım ölçmek için View Post
pubg mobile oynuyorum 120 fps geldi diye havalar soğukta olsa ev sıcak diye ısınıyor telefon memo cx07 almıstım güzel değildi soğutucu iade etmistim... View Post
Güçlendirilmiş pil taktırmıştık S22'ye orjinal çok pahalıydı. Şimdi biraz şarj olup duruyor. Pilden midir. Kendi orjinali şişmişti? View Post
galeriyi en iyi hangi sekilde yedekleriz sifirlama için View Post
%15-%100 şarj ediyorum. 60 hz %70 Mobil veri.-%30 wifide kullandım. Batarya kalibrasyonu yapsam faydası olurmu acaba süre arttırımı için sadece... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1923 | |
| 1501 | |
| 557 | |
| 543 | |
| 517 |
| User | Count |
|---|---|
| 18 | |
| 16 | |
| 11 | |