- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Hiçbir şekilde aylık güncellemelere sadık değilsiniz, ve umursamıyorsunuz. Sözde yeni işletim sistemi versiyonuna geçmiş olduğumuz için sevinmemiz lazım. Ama one ui 4.0'da renk paleti ya da kamera açık mikrofon açık gibi bildirimler haricinde arayacağımız hiçbir şey yok. Üstüne üstlük bir sorun olduğunda tarifini bizzat yapıyoruz, size rapor ediyoruz, dünyanın en generic müşteri hizmetleri cevaplarıyla vaktimizi harcıyorsunuz. Bağlantı problemi var diye bir rapor verdim. Hangi zamanlarda nasıl olduğunu yazdım. Yine generic cevap aldım. Yok %15 seviyesine gelene kadar kullanacakmışım da, yok ağ ayarlarını sıfırlayıp deneyecekmişim de, ben size rapor ediyorsam bu durumu, basit şeyler çoktan aklıma gelip, yaptığım halde çözüm bulamadığımdandır. Kopyala-Yapıştır kalıp cevaplarıyla müşterilerinizin psikolojisini bozuyor, açık açık delirtiyorsunuz. Her ay çıkan yazılım buildlerini, yazılımla en alakası olmayan müşterileriniz bile takip edebiliyor. Şubat ayında ay sonuna kadar Türkiye için 10'dan fazla build test edildi, ay başında çıkarılan baştan 2.ci buildi yayınladınız, 250 MB güncellemeyle adam kandırdınız. Mart ayının ortasındayız, 2. builddesiniz, yine aynı yoldasınız. İLGİSİZSİNİZ, ALAKASIZSINIZ, ÖZENSİZSİNİZ. Ve bu yüzden Android 12'yi zorunda olmadıkça, başka uygulamalar artık Android 11'e destek vermediği ana gelene kadar yüklemeyeceğim. Sinirden duvara telefon fırlatıp parçalayarak iPhone 13'e geçecek kadar da zengin olmadığım için yazılım düşüyorum. İnanın bana, zorunda olmasam bu telefonun yüzüne bile bakmam. Kendimi ekran süreleri paylaşarak, başka şeylerle meşgul ederek idare etmeye çalışıyorum da yok. Yazmak zorunda kaldım artık.
Ben eğer bir müşteri olarak sorunlarım çözülsün diye yazılım yükseltmek yerine, DÜŞÜRMEK zorunda kalıyorsam, şirket olarak, yazılım geliştiricileri olarak yaptığınız iş üzerine biraz düşünün. Buna vereceğiniz hiçbir bahane cevabını da kabul etmiyorum zaten. Özürden başka geçerli bir cevabınız olamaz, onun yerine de özenle yapılmış işi, ihmal edilmemiş bir müşteri olmayı tercih ederim.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 08:59 PM in
Galaxy SMutlaka hemen güncellemeden insanların tepkisini yorumlarını okumadan geçiş yapmayınız.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:01 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:03 PM in
Galaxy SBizim arayüz güncellemesi ne durumda 5 gündür yeni test yok 😀.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:04 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:06 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:41 PM in
Galaxy Smart yaması nisana sarkar mı acaba ufak tefek hatalar insanın canını sıkıyor gerçekten. bluetooht aksama sorunu yine baş göstermeye başladı bende de
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:47 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-14-2022 09:55 PM in