Original topic:

Android Auto

(Topic created on: 09-25-2024 05:58 PM)
278 Views
DenizErdem
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bir yıl önce Çin alışveriş sitesinden kablosuz CarPlay ve kablosuz Android Auto destekleyen bir ekran almıştım. Bir yıldır sorunsuz kullanıyordum. Sesleri aracın kendi Bluetooth'una yönlendirip hoparlörden alabiliyordum. Görüntüyü ise aldığım ekranda görüyordum. Harita, Spotify vesaire...

IPhone'um bozulunca bu hafta Android'e dönüş yaptım (S24)

Bağlantıyı kurdum ancak sesi sadece Çinli cihazın **bleep** hoparlöründen alabiliyorum. Spotify açtığımda aracımın direksiyon tuşlarıyla şarkı anlayabiliyorum ancak sesi arabadan alamıyorum. Medya Çıkışı seçeneklerinden arabayı seçtiğimde de hiçbir şey değişmiyor.

Ne yapacağım?

image

image

4 Comments
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ikisini de destekliyor. Android auto seçeneğini seçiyorum hatta ilk bağlantıda.

Yıllardır android kullanmadığım için bir ayarı var da onu mu görmüyorum diye düşünüyorum. Normalde durum çubuğunun altındaki Medya Çıkışı seçeneğinden bu ayarı değiştirdiğimde sesin arabanın hoparlörüne geçmesi gerekir ama çubuk kırmızıya dönüyor ses hala cihazdan geliyor1727278841777.jpg
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim yine de yardımınız için
Galaxy S
Maalesef yapacak birşey yok belki spotfiy ı telefonda başlatım oradan geçiş yapabilirsiniz🙂
DenizErdem
Active Level 4
Galaxy S
Teşekkür ederim uğraşmaya devam yılmak yok 😊
0 Likes