Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
3 dk da 1 şarj gidiyor neredeyse yani 1 saatte 20 şarja denk geliyor normal mi fazla mı arkadaşlar sizde durum nedir View Post
Bir fârk var mı. Ayarlardan fabrika verilerine sıfırlaya tıklayınca her şey tamamen silinmiyor mu View Post
Arkadaşlar bir tanıdığım var 13 pro max 256 kullanıyo bendeki telefonun üstüne 6 bin verirsen takas yaparız diye bir teklif geldi ne diyorsunuz bu... View Post
Ui8 bu cihaza iyi etki etti bence. Mobil veride bu süreyi alamıyorum tabi. View Post
2 gündür s23 cihazımda googldan gelen bildirimlerin üzerini tıkladığım zaman sayfa açılmıyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? View Post
always on displayda duvar kagidini acmaya calisiyorum ama boyle bir hata veriyor nasil duzeltilir View Post
S wallet yada herhangi bi uygulamadan ödeme yapabilen varmı ben nfc ile ödeme yapamıyorum cihaz S24FE View Post
Başlıkta yazdığı gibi sorunları çözmede faydası sıklıkla olur mu View Post
Bi anda ekranda bu yazi cikti bilgisi olan var mi View Post
| Subject | Likes |
|---|---|
| 28 | |
| 23 | |
| 18 | |
| 17 | |
| 16 |
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1532 | |