cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Android 14 hataları

(Topic created on: 02-06-2024 08:34 AM)
580 Views
Sıfır1
Active Level 1
Options
Galaxy S
S21 telefonuma 14 güncelleme sonrası titreşimi bozuldu, klavye bazen kendi kendine açılıp kapanıyor, watsapta grup mesajlarını sessize aldığımda üstte bildirim geliyordu oda gitti watsapp açmadan gelen bildirimleri göremiyorum, belki daha ne sorunlar var bu güncelleme ile alakalı, ben yıllardır Samsung kullanıyorum sınıfta kaldı hazır olmayan güncellemeyi verdi telefonu bozdu, müşteri hizmetlerini aradım telefon sıfırla, ayarları sıfırla yaptık düzelme olmadı, sonra servise götürün benim telefonumu güncelleme ile bozdunuz aynı şekilde düzeltilmesi gerekiyor, servise vereceğim telefonu yedek telefon yok ben ne yapacağım kaç gün kalırsa serviste, herşeyi geçtim Android in babası dediğimiz Samsung sen nasıl böyle amatörce bir hata yaparsın şuan çevremdekilere sakın Samsung almayın diye uyarıyorum, bu basit bir hata değil yakışmadı size Samsung senin gibi büyük bir marka böyle hatalar yapmamalı biz senin ismine güvenerek telefon alıyoruz siz bize sorun yaşatıyorsunuz.. 
11 Comments
SukruCil
Active Level 7
Galaxy S
Bende 21 kullanıyorum bende herhangi bi sorun yok ayrıca samsungun yapacağı birşey yok adamlar üretmiş güncellemeyle ilgili bi sorun vardır örnek veriyorum honor aldınız ona da andrid 14 gelmeyecek mi gelecek belkide geldi ssmsunga gelen güncelleme neyse honorada geldi yada bir başka markalarada geldi onlarda sorun yaşıyordur mutlaka ama telefonla ilgili değildir yazılımsaldır çocukluğumdan beri samsung kullanıyorum türkiyenin şu samsungu kötülmekten bi vaz geçse adamlar herşeyibi eksiksiz üretiyor dizlerin benim bilmediğim testlere sokuyorlar öyle satışa sunuyorlar o yüzden kötülmesin kimse telefonları kötülenecek birşey varsa o da o da yazılımdır
Sıfır1
Active Level 1
Galaxy S
Hocam sorun yazılımsal işte Android 14 gelmeden önce hiç bir sıkıntı yoktu güncelleme yaptım telefon da sorunlar çıktı, 1 ay oldu neredeyse çözüm yok tek dedikleri servise git, sen durduk yere benim telefonumu bozarsan ben de o markayı eleştiririm
0 Likes
Galaxy S
Büyük güncelleme yaptığınızda cihazı yedekleyin ve sıfırlayın daha verim alirsiniz :)
0 Likes
Galaxy S
Bende s21 fe kullanıyorum(hiç bir sıkıntım yok, pil kullanımını kontrol ederek gidiyorum);

- titreşimi bozuldu, (bende normal)
- klavye bazen kendi kendine açılıp kapanıyor, (öyle bir sorunum yok)
- whatsapp'ta grup mesajlarını sessize aldığımda üstte bildirim geliyordu oda gitti.. (bende geliyor)
- whatsapp açmadan gelen bildirimleri göremiyorum, (ben görüyorum..)

Yaşadığın sorunların hiç biri bende yok..
0 Likes
Sıfır1
Active Level 1
Galaxy S
Gardaş benim telefonda niye birşey yokken güncelleme sonrası bozuldu kaçak değil birşey değil 2 sene önce hepsi buradadan aldım yaklaşık 1 aydır çözüm bekliyoruz
0 Likes
Galaxy S
Bildirimleri zaten kendin ayarlayabiliyorsun; ayarlardan..
0 Likes
Galaxy S
Titreşimide kendin ayarlayabiliyorsun; oda ayarlarda..
0 Likes
Galaxy S
Klavye konusunu hiç bilmiyorum; o konuda bir şey yapamam bende hata yok..
0 Likes
Sıfır1
Active Level 1
Galaxy S
Gardaşım hepsini denedim, müşteri hizmetleri ile görüştüm onlar da bir şeyler denedi yok olmadı en son bana yapacak birşey bulamadı servise götürün diyor, sağlam sorunsuz telefon 1 güncelleme ile allak bullak oldu şikayet var da bakarsan bir çok kişede farklı sorunlar mevcut, bazılarında telefon görüşmesinde karşı tarafın sesi gelmiyormuş bunun gibi çok sorn var güncelleme sonrası
0 Likes