cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 Ultra ve Samsung Türkiye Pişmanlıktır

(Topic created on: 04-03-2024 01:43 AM)
1166 Views
Cansgalaxy
Active Level 7
Options
Galaxy S
İlk çıktığında lansmandan almış olduğum s24 ultra modelinde kamerada video çekerken 5x uhd 60 karade videoda da yansıyan ve normal duyulan bir cızırdama (sallamadan kaynaklanan ois sesi değil s23 ultrada kullandım.) ve telefonda bir titreme oluşma sorunuyla teknik servise gittim ürünün değişimi talebiyle bana sesin normal olduğunu s24 serisine yeni özellik getirdiklerini söylediler cızırdama özelliği getirilmiş telefona her neyse bende mağazalardan s24 ultralarla karşılaştırdım hiç birinde kamerada video çekerken ne dışarıya ses çıkıyor ne ses videoya yansıyor bunu söylediğimde halen ısrarcı tavırlarla bana normal olduğunu söylediler ve ürünün değişimini yapmadılar kısa ve özetle s24 ultra aldığıma bin pişmanım s23 ultrada kullandım ben böyle bir sorun yaşamadım böyle bir servis deneyimi de yaşamadım s24 ultra alacak veya düşünen insanlar bir kez daha düşünsünler zira ürünün arkasında duran bir samsung daha doğrusu samsung Türkiye yok. Videoları sizlerle de paylaşabilirim aynı zamanda servis raporunuda aşırı ve net şekilde duyuluyor videolardan rahatsız edici bir şekilde videoyu mahvediyor zaten.
Ben markadan soğudum gerçekten rezalet bir deneyimdi teşekkürler Samsung Türkiye çoğu kişinin hakkını tüketici hakem heyetine başvurarak samsungdan aldığını gördüm yüksek ihtimal ya onu yapacağım yada başka bir amiral Android amiral gemisi kullanacağım çünkü gerçekten markadan soğuttu bu deneyim alacakların dikkatine lütfen S24 ultra alırken bir daha düşünün derim.
28 Comments
ultraaaaa
Active Level 3
Galaxy S
Bende s 23 ultrami üstüne 33 bin TL vererek s 24 ultra ile takas düşünüyordum sanırım s 23 ultrada kalmak gerçekten doğru olacak
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
S24 Ultra sıkıntılı. Pek beğenilmedi.
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Kesinlikle berbat S23 Ultrada ben hiç böyle sorun yaşamadım ileri gidecekleri yerine geriye gitmiş telefon
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
S23 ultayı anneme verdim onun kameralarına ben hiç bir ses şikayeti yaşamadım s24 ultra benim aldığım ve bu deneyimlerle en pişman olduğum üründür otomatik olarak markadan bile soğudum bu tavırdan dolayı Samsung markası güzel ama Samsung Türkiye markadan soğutmak için ellerinden geleni yapıyorlar maalesef.
ultraaaaa
Active Level 3
Galaxy S
en kötüsüde bu çözüm bulamadınız ve telefon dan da soğudunuz sanırım o kadar insan para verdikten sonra kusur görmek istemiyor başka bir marka ile takas etmek kafanızın rahatlığı için tek çare ben olsam öyle yapardım
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Öyle yapacağım farklı bir Android amiral gemisine geçeceğim markadan ve üründen soğudum gerçekten.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S24 ultra gereksiz pahalı almaya değmez kimse yanlış anlamasın alan arkadaşlar memnun değil ve cidden S24 ultra sıkıntılar var
Cansgalaxy
Active Level 7
Galaxy S
Evet ve Samsung Türkiye arızalı ürününü kabul etmemekte satılan ürünün arkasında durmayan bir firma türkiyede aksine rakibi olan apple satılan ürünün arkasında dururken kesinlikle rezalet bir deneyimdi onca vakit kaybı ve servise gidip gelme ve sonuç bir hiç.
BayTRoLL
Active Level 4
Galaxy S
Samsung insanları 'Sorun cihazda değil, sizde.' kafasına getirmeye çalışıyor herhalde. Ben biraz o kafaya gelmeye başladım😄