Deniza50
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Yakın zamanda s20 fe telefonumu değiştirmek istiyorum 20k bütcem var max s22 var aklımda sizce iyimi s22 başka model varmı önerebileceğiniz?
35 Comments
- « Previous
- Next »
Ümmet05
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 09:17 AM in
Galaxy S
Yani tabiki bütçe önemli. Paramız neye yetiyosa bizim için en iyi telefon odur. Gönlüne göre bi telefon bulabilirsin inşallah 😊
Ümmet05
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 09:15 AM (Last edited 01-21-2025 09:15 AM ) in
Galaxy S
Son 3 telefonum A54 S23FE ve simdi S24+ üçüde exynos işlemcili ve ben asla kötü bi yanını görmedim. Hepsi kendi klasmanında canavar gibi performansa sahip. S23 fe nin bataryası beni tatmin etmedi bi clash of clans oynarım günde bi kaç defa girer savaş yapar cıkarım o halde bile günlük kullanımla akşam eve gecince yemek yerken bitiyodu şarjı. Bendede yemekten sonra biraz sosyal medyada takılayım bi kaç video izleyim alışkanlığı vardır ona yetişmiyodu şarjı. Biraz zorlayınca oyun ve daha fazla telefonla ugrasınca akşam etmiyodu zaten. İş yerimde tekrar şarja takıyodum. Aktif kullanacaksan o yüzden s23 fe yi tavsiye etmem yoksa performansı iyi onunda.
ienes
Expert Level 2
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 09:13 AM in
Galaxy S
Bence geçme a55 falan daha iyi olabilir yada a56 çıkınca ona bakın
emretfkci
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 09:52 AM in
Galaxy S
S22 kullanıyorum mart ayında 2.senem olucak telefonu alalı ilk aldığım zamanlar dedikleri gibi ısınma sorunları vardı pili çok kötüydü en son geldiğimiz durumda ise artık pil sorunu hariç bi ısınma görmüyorum ben bu telefonla pubg falanda oynuyorum o haldeyken bile öyle aman aman bi ısınma yok ekranı hala çok kaliteli kamerası çoğu cihazdan daha güzel fotoğraflar çekiyor kasıyo donuyo diyenleri de anlamak mümkün değil 2.senem oldu artık sadece kapatıp açınca kendine gelene kadar bi yavaşlık oluyor başka türlü kasıp donduğunu görmedim hala uzun zaman kullanılacak bi cihaz sadece batarya konusunda üzülebilirsin uzun uzun dışarıda duracaksan şarj cihazı ya da powerbank şart ama diğer türlü her konuda seni çok mutlu eder
THE_ORDER_S23FE
Expert Level 1
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 10:03 AM in
Galaxy S
Isınma vardır nasıl yok😂
emretfkci
Active Level 7
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2025 10:53 AM in
Galaxy S
Yok hocam 2 sene oldu neredeyse pubg oynarken öyle çok elimi yakacak kadar ısınmıyo bende öyle 1 el atıp çıkan bi insanda değilim bi de genelde şarjda oynuyorum benim cihaz mı çok düzgün yoksa millette mi bi sıkıntı var çözemedim

- « Previous
- Next »