cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 fe den s22 ye geçiş

(Topic created on: 01-21-2025 07:25 AM)
350 Views
Deniza50
Active Level 7
Options
Galaxy S

Yakın zamanda s20 fe telefonumu değiştirmek istiyorum 20k bütcem var max s22 var aklımda sizce iyimi s22 başka model varmı önerebileceğiniz?

Galaxy S
Hocam fiyatı yüksek geldiği için bahane olarak fiyatı öne koyuyorsunuz geçen sene yani mayıs 19 2024 senesinde aldım tasarımı çok kötü değil baya ideal çerçeve kalınmış alıştıktan sonra normal geliyor çerçeve 😂😊
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Alışınca normal gelirde mağazada ilk defa gördüğümde oyle gelmişti 2.el s23fe düşünebilirim ozaman
Galaxy S
Aynen çerçeveleri normal yani ben oyunda oynadım video da izledim dürüst olayı hiç rahatsız etmedi
0 Likes
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Pili nasıl gidiyor 10 saat kapalı ekran 1.30 yada 2 saat mobil veri ile kullanıcam ondan sonra wifi ile devam edicem 5 6 saat gorürmu o kullanimda
Galaxy S
Tam olarak ne yaptığına bağlı telefonda olur gün içinde normal şekilde kullandın 1gn ü götürür kurtarır yok ben dışarıda oyunada gireyim dersen pil çabuk bitiyor 2200 8gen1 kadar fazla güç tüketiyor oyunda ama performansı iyi😊
Galaxy S
Allah aşkına bu s22 de ne var el kadar cihaz hem sorunlu hemde bomba gibi ısınıyo gidin s23 veya s24fe alın olmadı s23fe alın geçin s22 de düzgün gelişmemiş buhar odası var 😮😂
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
El kadar olmasi iyi bisey aslinda isinma sorunu okadar cokmu aynisini s20 fe icinde soylemislerdi yasamadim butceme uygun sıfır telefon yok glb 2.el telefonlara bakıcam mecbur
0 Likes
Galaxy S
Performans profili yokmu ki işlemciyi kısıp ısıdan düşme
0 Likes
Galaxy S
Dün 20 ocak pazartesi teknoloji mağazalarına gittim s23 le video izledim ekranı o kadar küçük ki 2 gözüm video izlerken ortaya kaydı😮
0 Likes
Deniza50
Active Level 7
Galaxy S
Kişiden kişiye değişir benim içinde en ideal ekran boyutu 6.1 6.2 arası